Definitieve verkoop Rijnvliet fase 13C gestart

11 juli 2024

De definitieve verkoop van de 24 nieuwbouwwoningen van Rijnvliet fase 13C in Utrecht is gestart! Vanaf nu is het mogelijk om via de projectwebsite jouw voorkeuren voor de bouwnummers kenbaar te maken. De inschrijving is geopend tot woensdag 17 juli a.s. 17.00 uur.

Na de sluiting van het inschrijfformulier is het niet meer mogelijk om je inschrijving te voltooien, aan te passen of in te zien. In de week na de sluiting worden de woningen toegewezen.

Divers woningaanbod
Rijnvliet fase 13C is fraai gelegen aan het water in Rijnvliet Oost en is te bekijken op de projectwebsite. Het woningaanbod bestaat uit 4 tweekappers, 8 tussenwoningen, 8 hoekwoningen en 4 vrijstaande woningen. Kortom: voor ieder wat wils! Bouwnummer 301 is zelfs één van de unieke villa's ontworpen door EVA-architecten.

Je vind ook meer over deze fase van Rijnvliet in de online brochure. Deze geeft een gedetailleerd overzicht van de woningen en is bedoeld om je te informeren en te inspireren. De brochure bevat uitgebreide plattegronden per woningtype, impressies van de woningen en relevante details van elk beschikbaar woningtype.

Meer weten?
Wil je meer informatie over deze fase van Rijnvliet? Neem dan contact op met één van de verkopend makelaars. Zij helpen je graag.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Rijnvliet Oost | Fase 13 C?

Bekijk ook het project Rijnvliet Oost | Fase 13 C

In verkoop
custom media
Meer informatie

Rijnvliet Oost | Fase 13 C

Utrecht

1 woning beschikbaar
127m - 203m woonoppervlakte
€ 640.000 tot € 1.180.000