Laatste kans op wonen in De Sluismeester Vianen

24 juli 2024

Een royaal woonoppervlakte van maar liefst 185 m², vijf slaapkamers en een fijne voor- en achtertuin; het zijn allemaal kenmerken van de laatste beschikbare woning in De Sluismeester in Vianen. De woning is al opgeleverd. Nu kopen is dus zeer snel wonen!

De nog beschikbare woning (bouwnummer D01) is een hoekwoning en biedt jou met het royale woonoppervlak heel veel ruimte om heerlijk te wonen. De woonkamer en keuken zijn uitgevoerd als split-level, dit maakt deze woning extra bijzonder. Naast de vijf slaapkamers is de woning ook voorzien van een complete badkamer en heeft de woning ook nog een grote ruimte van circa 27,5 m² met diverse indelingsmogelijkheden.

Zowel aan de voor- als achterzijde beschikt deze woning over een tuin vanwaar je uitzicht hebt op het centrum van Vianen of het Merwedekanaal. Ook aan parkeren is gedacht: bij de woning hoort namelijk een eigen parkeerplaats en een berging in de stallingsgarage. Zo hoef je na je werkdag niet te zoeken naar parkeerplek. Dat is nog eens fijn! De koopsom voor deze hoekwoning bedraagt € 775.000,- v.o.n.

Is dit jouw droomwoning?
Zie jij jezelf al wonen in deze fantastische hoekwoning, die ook nog eens heel duurzaam is? Of wil jij je graag verder laten informeren en deze woning met eigen ogen bekijken? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek en/of een rondleiding. En wie weet mag jij jezelf binnenkort ook een Sluiseilander noemen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Sluismeester?

Bekijk ook het project Sluismeester

In verkoop
custom media
Meer informatie

Sluismeester

Vianen

1 woning beschikbaar
154m - 185m woonoppervlakte
€ 775.000

Bekijk ook het project Sluismeester »