Reminder Start verkoop | Rijnvliet fase 5, Utrecht

26 maart 2019

Morgen (27 maart) is het zover. De start verkoop van de 49 woningen van fase 5 van Rijnvliet in Utrecht. De start verkoop vindt van 17:00 tot 18:30 uur plaats in de Metaal Kathedraal, Rijksstraatweg 20 in Utrecht.

Het woningaanbod in fase 5 van Rijnvliet bestaat uit 15 tussenwoningen, 14 hoekwoningen, 16 tweekappers en 4 royale vrijstaande woningen. Ondanks de verschillende woningen is er toch één buurt ontworpen. Dat zit hem vooral in het bouwmateriaal. Zo worden alle woningen voorzien van bakstenen in aardetinten. Op de daken komen leivormige- en hollandse dakpannen. De woningen staan naast elkaar met verschillende kapvormen en hebben ruime tuinen. Een groot deel van de woningen kijkt uit over het water.

Tijdens de start verkoop is alle informatie omtrent de woningen beschikbaar. De aanwezige makelaars vertellen je graag meer over het project en de verschillende woningtypes in deze fase. De inschrijving voor dit project verloopt digitaal via de projectwebsite. Inschrijven is mogelijk vanaf donderdag 28 maart a.s.12:00 uur tot maandag 8 april a.s. 12.00 uur.