Royaal appartement met uitzicht op de Lek in Vianen

26 juni 2024

Op Sluiseiland in Vianen geniet je optimaal van de rust en ruimte, maar met het gemak van de voorzieningen van het centrum binnen handbereik. En ook jij kunt hier wonen! Op Kop Noord in Vianen is nog één royaal appartement te koop met uitzicht op de Lek.

Dit laatste, gelijkvloerse appartement (bouwnummer 19) ligt op de tweede verdieping van het gebouw en biedt jou, met een woonoppervlakte van 162 m², meer dan genoeg plek om fijn te wonen. De living en woonkeuken zijn heerlijk ruim en bieden je prachtig uitzicht op de Lek. Het appartement beschikt verder over drie slaapkamers, een complete badkamer en een separaat toilet. Je auto kun je kwijt op jouw eigen parkeerplek in de stallingsgarage, waar je ook een eigen berging hebt. Dit appartement is te koop voor € 847.000,- v.o.n.

Idyllische woonomgeving
De ruime appartementen van Sluiseiland Kop Noord bieden niet alleen een fantastisch vrij uitzicht, maar ook een overvloed aan ruimte om te leven en te genieten. Op een heldere dag is zelfs de Domtoren in Utrecht nog te zien! Stap naar buiten en ontdek hier de charmante binnentuin; een ontmoetingsplek waar je een praatje kunt maken met de buren en andere Sluiseilanders. De prachtige architectuur van het gebouw wordt benadrukt door de imposante gevels en de gemetselde trap die jou leidt naar deze idyllische plek.

Plan een bezichtiging
Heb jij interesse in dit laatste beschikbare appartement op Sluiseiland Kop Noord en wil je het fraaie uitzicht en de ruimte graag zelf ervaren? Neem dan contact op met de verkopend makelaar om een bezichtiging in te plannen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Sluiseiland Kop Noord?

Bekijk ook het project Sluiseiland Kop Noord

In verkoop
custom media
Meer informatie

Sluiseiland Kop Noord

Vianen

1 woning beschikbaar
156m - 162m woonoppervlakte
€ 847.000 tot € 852.500