Voorinschrijving Kleine Singel in Utrecht gestart

25 juli 2024

Wil jij comfortabel wonen met het fraaie Griftpark aan je voeten? Dat kan in de zes heerlijke appartementen van Kleine Singel. De voorinschrijving van dit nieuwbouwproject, in de Utrechtse wijk Wittevrouwen, is inmiddels gestart.

Wonen in Kleine Singel betekent genieten van het gemak van de stad, gecombineerd met de rust en ruimte van een groene omgeving. Het is de perfecte plek voor iedereen die op zoek is naar comfort, bereikbaarheid, duurzaamheid en een groene en bruisende leefomgeving. Op deze unieke locatie woon je recht tegenover het prachtig groene Griftpark, dat volop ruimte biedt om heerlijk te ontspannen en te recreëren. De gezellige Utrechtse binnenstad bevindt zich op korte afstand en biedt een verscheidenheid aan winkels, horeca en bezienswaardigheden.

Comfortabele en duurzame appartementen
De zes exclusieve en duurzame 2-kamerappartementen van Kleine Singel bieden je een fijne woonomgeving, met woonoppervlaktes variërend van circa 40 tot 50 m². Ieder appartement heeft vrij zicht op het Griftpark en is voorzien van een ruime woonkamer, een slaapkamer en een stijlvolle badkamer. Ook kun je hier heerlijk genieten van het buitenleven op je eigen balkon. De 2 appartementen op de bovenste verdieping hebben zelfs een eigen dakterras. De keuken is niet inbegrepen in de koopsom, zodat je deze nog naar jouw eigen smaak kunt uitkiezen.

De appartementen bieden je niet alleen een comfortabele woonomgeving, maar ook de mogelijkheid om duurzaam te wonen. De meeste appartementen zijn uitgerust met energielabel A+++, de appartementen op de bovenste verdieping hebben label A++. Een belangrijk aspect is het gebruik van HR++ glas, dat bijdraagt aan betere isolatie en minder warmteverlies. Daarnaast wordt het gebouw ondersteund door zeven warmtepompen, die op een efficiënte manier zorgen voor verwarming en koeling. Om de ecologische voetafdruk verder te verkleinen, worden er op het dak ook 16 zonnepanelen geïnstalleerd voor het opwekken van duurzame energie. Dit zorgt voor een lagere energierekening voor jou en levert een positieve bijdrage aan het milieu.

Geef nu je voorkeur door!
Via de projectwebsite van Kleine Singel kun je nu op basis van de indicatieve verkoopprijzen (vanaf € 390.000,- v.o.n.) jouw voorkeur(en) qua woningtype kenbaar maken. De definitieve verkoop gaat na de zomer van start. De definitieve verkoopprijzen zullen dan ook bekend worden gemaakt.

Meer weten?
Heb je nog vragen over dit nieuwbouwproject? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Deze helpt je graag.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Kleine Singel?

Bekijk ook het project Kleine Singel

In verkoop
custom media
Meer informatie

Kleine Singel

Utrecht

43m - 50m woonoppervlakte
€ 390.000 tot € 445.000