Vrijstaand wonen in Tuinhof Ameide

07 juni 2023

In Tuinhof Ameide is het heerlijk wonen, in een comfortabele en duurzame nul-op-de-meter woning in een natuurlijk hof waar ontmoeting centraal staat. Ook jij kunt hier wonen! Wat denk je bijvoorbeeld van de nog beschikbare vrijstaande woning?

Dit vrijstaande, statige herenhuis heeft een woonoppervlakte van circa 183 m² en een kaveloppervlakte van circa 280 m². Met drie slaapkamers op de eerste verdieping en twee slaapkamers op de tweede verdieping biedt deze woning meer dan genoeg ruimte voor jouw hele gezin. De woning is verder voorzien van fraai sanitair en tegelwerk en een fijne tuin op het noordwesten. Daarnaast is de woning gasloos, voorzien van triple glas en een warmtepomp met warmteterugwininstallatie. Bij gemiddeld gebruik zal de energiemeter hier op nul uitkomen. Hoe fijn is dat! De koopsom voor deze vrijstaande woning bedraagt € 725.000,- v.o.n.

Bouw reeds gestart
De bouw van de woningen in Tuinhof Ameide is inmiddels in volle gang. Naar verwachting zullen de eerste woningen al rond de zomer worden opgeleverd. Kies je dus nu voor een woning in Tuinhof Ameide, dan kun je hier al op korte termijn wonen in jouw nieuwbouwwoning.

Interesse?
Heb jij interesse in deze royale vrijstaande woning, of wil je graag weten wat Tuinhof Ameide jou nog meer te bieden heeft? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Deze staat je graag te woord.