Pre-sale appartementen Havengebouw nog enkele dagen geopend

14 maart 2024

Heb jij interesse in één van de appartementen in het Havengebouw in Utrecht? Je kan nog tot maandag 18 maart a.s. 12.00 uur jouw voorkeur qua bouwnummer(s) doorgeven via de woningfinder op de projectwebsite en op basis van de indicatieve prijzen.

Goede reden om je voorkeur(en) door te geven: door middel van jouw inschrijving tijdens de pre-sale heb je een streepje voor tijdens de verkoop. Na sluiting van de pre-sale is het niet meer mogelijk om een pre-sale inschrijving te starten, te wijzigen of te bekijken. De definitieve verkoop start hierna op korte termijn.

Wist je dat...
...in Smakkelaarspark, of beter gezegd onder Smakkelaarspark, een parking wordt gerealiseerd met plaats voor circa 700 fietsen en scooters. Zo staat je fiets hier altijd veilig en ben je binnen no time bij alle winkels, restaurants, cafés en musea in de buurt.

Lees meer in de online brochure
Nieuwsgierig naar het Havengebouw in Smakkelaarspark? Bekijk dan ook eens de online brochure. Deze geeft een gedetailleerd overzicht van het Havengebouw en is bedoeld om je te informeren en te inspireren. De brochure bevat ingekleurde plattegronden per woningtype, impressies van de appartementen en relevante details van elk beschikbaar woningtype.

Meer weten?
Wil je graag meer weten over dit nieuwbouwproject en/of de appartementen in het Havengebouw? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Deze staat je graag te woord.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Smakkelaarspark | Havengebouw?

Bekijk ook het project Smakkelaarspark | Havengebouw

In verkoop
custom media
Meer informatie

Smakkelaarspark | Havengebouw

Utrecht

22 woningen beschikbaar
43m - 60m woonoppervlakte
€ 285.000 tot € 465.000