Royaal en vrijstaand wonen in Molenhof

13 maart 2024

Heerlijk royaal en vrijstaand wonen op een rustige en landelijke locatie? Het kan in deze fraaie woning in nieuwbouwproject Molenhof aan de rand van Schalkwijk. We lichten deze fijne vrijstaande woning voor je uit.

Met een woonoppervlakte van circa 157 m² een een kaveloppervlakte van circa 301 m² biedt dit bouwnummer (14) jou alle ruimte om heerlijk te wonen. De woning heeft een tuingerichte woonkamer die grenst aan de open keuken. Deze biedt mogelijkheden voor een kookeiland, waar je gezellig kunt koken voor familie en vrienden. De keuken is geheel naar eigens wens samen te stellen. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, een luxe badkamer en een separaat toilet. Het sanitair en tegelwerk is in de basis inbegrepen in de koopsom en naar eigen wens uit te breiden. Daarnaast heeft de woning ook nog een ruime zolder die je nog helemaal naar wens kunt indelen. Een extra slaapkamer of misschien wel een werk-/hobbykamer; de keuze is aan jou! Ook fijn: deze woning beschikt over twee parkeerplekken op eigen terrein. De koopsom voor deze woning bedraagt € 749.990,- v.o.n.

Duurzaam en energiezuinig
Kies je voor deze woning in Molenhof, dan ben je helemaal voorbereid op de toekomst. De woning is gasloos en voorzien van goede isolatie, vloerverwarming op alle verdiepingen, een warmtepomp en zonnepanelen. Dit resulteert in een comfortabele en energiezuinige woning met energielabel A+++.

Droomwoning gevonden?
Zie jij jezelf hier al wonen en genieten met vrienden en familie? Neem dan contact op met één van de verkopend makelaars voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek krijg je meer informatie over het project, de woning en het verdere verkoopproces.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Molenhof?

Bekijk ook het project Molenhof

In verkoop
custom media
Meer informatie

Molenhof

Schalkwijk

2 woningen beschikbaar
134m - 159m woonoppervlakte
€ 599.990 tot € 804.990