De Roskam, Nieuwegein

Toekomstig

Binnenkort in verkoop!

De Roskam

  • Nieuwegein

Ontdek de nieuwe standaard van comfortabel wonen! Binnenkort starten we met de verkoop van deze 16 exclusieve appartementen en 2 stadswoningen van het nieuwbouwproject De Roskam gelegen in het oude dorp Jutphaas te Nieuwegein.

PROJECT IN VOORBEREIDING!

Binnenkort starten we met de verkoop van deze 16 exclusieve appartementen en 2 stadswoningen van het nieuwbouwproject De Roskam gelegen in het oude dorp Jutphaas te Nieuwegein. Op dit moment zijn we achter de schermen druk bezig met alle voorbereidingen. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen van het project De Roskam? Meld je dan snel aan op de projectwebsite(deroskamwonen.nl) zo mis je geen enkele update!

---

Ontdek de nieuwe standaard van comfortabel wonen!
Op de hoek van de Herenstraat en Armensteeg verrijst binnenkort een prachtig nieuw woongebouw met 16 exclusieve appartementen. Daarnaast wordt het aangrenzende gebouw aan de linkerzijde volledig gerenoveerd tot twee schitterende woningen. De woningen krijgen het energielabel A++/A+++, waardoor je niet alleen comfortabel, maar ook zeer duurzaam woont. Het definitieve energielabel wordt bij oplevering bepaald.

Elk van deze unieke woningen beschikt over een eigen buitenruimte. Of je nu droomt van een gezellige tuin, een ruim balkon, of een dakterras met adembenemend uitzicht, hier vind je de perfecte plek om tot rust te komen.

Een prachtige locatie
Gelegen langs het schilderachtige Merwedekanaal in de wijk Jutphaas, biedt de Herenstraat een serene omgeving met een grote steiger voor de deur. De aangrenzende Armensteeg voegt extra charme toe aan deze bijzondere locatie. De gemeente Nieuwegein gaat de Herenstraat autoluw maken en de stoepen, parkeerplaatsen en groenvakken opnieuw inrichten, wat zorgt voor een nog aangenamere leefomgeving.

Uitstekende bereikbaarheid
Binnen 10 minuten met de auto bereik je de belangrijke snelwegen A2, A12 en A27, waardoor je eenvoudig naar je bestemming kunt reizen. Op slechts 500 meter afstand ligt een bushalte met een rechtstreekse verbinding naar Utrecht Centraal, waardoor je binnen 18 minuten in het bruisende stadscentrum bent. Daarnaast ligt de tramhalte naar IJsselstein en Utrecht in het centrum van City Plaza.

Wonen in Jutphaas
Jutphaas in Nieuwegein biedt een harmonieuze woonomgeving met veel groen en water. Deze rustige buurt met een historisch karakter en gezellige straatjes heeft alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Supermarkten, scholen, sportclubs en een bibliotheek bevinden zich op loopafstand, evenals diverse restaurants en cafés. Jutphaas is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar rust en comfort, maar toch dicht bij de stad Utrecht willen wonen.

Nieuwegein is een prachtige stad centraal in Nederland, met een goede mix van groen en stedelijke voorzieningen. De stad biedt een groot winkelcentrum, diverse restaurants en gezellige terrassen. Dankzij uitstekende openbaar vervoersverbindingen, waaronder een sneltram naar Utrecht en een busstation met diverse buslijnen, is alles binnen handbereik. Ook het Antonius Ziekenhuis is gemakkelijk bereikbaar.

Op de hoogte blijven?
Binnenkort voegen we meer gedetailleerde informatie toe aan onze website, waaronder gedetailleerde plattegronden en prachtige impressies van de woningen. Heb je interesse om op deze unieke locatie te wonen? Schrijf je in op de projectwebsite (deroskamwonen.nl) en een blijf als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen. Mis deze kans niet om te wonen in een van de meest gewilde wijken van de stad!
Lees verder...

Nieuws over De Roskam

29-07-2024

Binnenkort in verkoop: De Roskam, Nieuwegein

In het oude dorp Jutphaas in Nieuwegein verrijst binnenkort een prachtig nieuw woongebouw met 16 exclusieve appartementen en 2 fraaie stadswoningen: De Roskam. De voorbereidingen voor dit nieuwbouwproject zijn in volle gang, zodat de verkoop binnenkort kan starten.


Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Zorgcentrum Zuilenstein
374 m
Bushalte Wenckebachplantsoen;Wenkebachplantsoen
479 m
Bushalte Wattbaan
598 m
Bushalte Orpheuslaan
603 m
Bushalte Blauwe Brug
690 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
OBS De Toonladder
904 m
Lucas Batau
1.5 km
Openbare basisschool De Krullevaar
1.73 km
KDV De Vrije Vogels
1.74 km
BSO De Vrije Vogels
1.74 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
ICI Paris XL
746 m
Rituals
746 m
Karwei
887 m
Vodafone
1.05 km
Kruidvat
1.07 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
De Roerdomp
2.17 km
Apotheek vreeswijk
3.48 km
Apotheek Marco Polo
3.67 km
Huisartsenpraktijk Primec
3.68 km
Apotheek 't Goy
3.84 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

De Keizer Makelaars Nieuwegein

Nieuwegein