Binnenkort in verkoop: De Roskam, Nieuwegein

29 juli 2024

In het oude dorp Jutphaas in Nieuwegein verrijst binnenkort een prachtig nieuw woongebouw met 16 exclusieve appartementen en 2 fraaie stadswoningen: De Roskam. De voorbereidingen voor dit nieuwbouwproject zijn in volle gang, zodat de verkoop binnenkort kan starten.

Het prachtige appartementengebouw komt op de hoek van de Herenstraat en Armensteeg. Daarnaast wordt het aangrenzende gebouw aan de linkerzijde volledig gerenoveerd tot 2 schitterende woningen. Alle woningen krijgen het energielabel A++/A+++, waardoor je hier niet alleen comfortabel, maar ook zeer duurzaam woont. Verder beschikt iedere woning over een eigen buitenruimte. Of je nu droomt van een gezellige tuin, een ruim balkon of een dakterras met adembenemend uitzicht; in De Roskam vind je de perfecte plek om tot rust te komen.

Aangename leefomgeving
Jutphaas biedt je een harmonieuze woonomgeving met veel water en groen. Deze rustige buurt met een historisch karakter en gezellige straatjes heeft alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Supermarkten, scholen, sportclubs en een bibliotheek zijn op loopafstand, net als verschillende restaurants en cafés. Jutphaas is de ideale plek voor mensen die zoeken naar comfort en rust, maar die ook dicht bij de bruisende binnenstad van Utrecht willen wonen.

De Roskam komt langs het schilderachtige Merwedekanaal. Hierdoor biedt de Herenstraat een serene omgeving met een grote steiger pal voor de deur. De aangrenzende Armensteeg voegt extra charme toe aan de bijzondere plek. De Herenstraat wordt autoluw en de stoepen, parkeerplaatsen en het openbare groen worden opnieuw inrichten. Dit maakt deze leefomgeving nog aangenamer. Meer weten over dit nieuwbouwproject? Neem dan een kijkje op de projectwebsite. Deze zal binnenkort verder worden aangevuld met plattegronden en prachtige impressies van de woningen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen
Spreekt wonen in De Roskam jou aan een wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen, zoals de start verkoop? Schrijf je dan hieronder in als geïnteresseerde van dit nieuwbouwproject. Mis deze kans niet op wonen in één van de meest geliefde wijken van Nieuwegein!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Roskam?

Bekijk ook het project De Roskam

Toekomstig
custom media
Meer informatie

De Roskam

Nieuwegein

54m - 94m woonoppervlakte
Prijs nog niet bekend