Binnenkort in verkoop: betaalbare appartementen in Knik, Houten

25 oktober 2024

Maak kennis met Knik: betaalbare studio's en appartementen in het hart van Houten. Dit nieuwbouwproject biedt jou een comfortabele woonomgeving met alle voorzieningen dichtbij. De verkoop van de studio’s en appartementen start op maandag 11 november a.s.

Knik komt aan de Randhoeve 221 in Houten. Het huidige kantoorpand maakt plaats voor 88 betaalbare appartementen met woonoppervlaktes variërend van 30 tot 53 m². Bijna alle appartementen zijn voorzien van een loggia (een inpandig balkon) en een aantal hebben een gewoon balkon. Knik is dé perfect plek voor starters, jonge gezinnen en iedereen die wil genieten van alles wat Houten te bieden heeft. De koopsom start vanaf circa € 239.950 v.o.n.

Bruisende woonomgeving
Wonen in Knik voelt als thuiskomen in een levendig en gezellig stukje Houten. Alles wat je nodig hebt is lekker dichtbij. Binnen 2 minuten sta je in het sfeervolle centrum, met leuke winkels en gezellige cafés. Zin in een frisse neus of even relaxen? Het park ligt op slechts 3 minuten lopen. Ook de supermarkt, het station en de sportschool zijn op een steenworp afstand. Ideaal voor iedereen die houdt van gemak en een gezellige, bruisende woonomgeving!

Start verkoop
De voorbereidingen voor de start verkoop van Knik zijn momenteel in volle gang. Noteer alvast maandag 11 november a.s. in je agenda, dan gaat de verkoop officieel van start. Meer informatie hierover volgt binnenkort. Wil je niets missen van dit nieuwbouwproject? Schrijf je dan hieronder in als geïnteresseerde van dit project en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. 

Alvast voorbereiden op de start verkoop? Regel alvast een financiële check. Hiermee toon je aan dat je het appartement van jouw voorkeur kunt financieren. De verkopend makelaars kunnen je hierbij helpen. Ook als je graag meer wilt weten over Knik staan deze jou graag te woord.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Knik Houten?

Bekijk ook het project Knik Houten

Toekomstig
custom media
Meer informatie

Knik Houten

Houten

1 woning beschikbaar
30m - 53m woonoppervlakte
€ 239.000 tot € 390.000