Woonbeurs Nieuwegein: zet 16 oktober in je agenda!

14 oktober 2024

Heb jij 16 oktober a.s. nog niks te doen? Kom dan vanaf 19:00 uur langs op de Nieuwegeinse Woonbeurs in het stadhuis. Ontdek welke woningen momenteel in Nieuwegein worden gebouwd en wat de toekomst van wonen in de stad in petto heeft!

Nieuwe woningen, nieuwe kansen!
Er worden tot 2030 maar liefst 5000 woningen gebouwd in Nieuwegein. De woningen komen in diverse prijsklassen en zijn gericht op verschillende doelgroepen: van jongeren en alleenstaanden tot ouderen en gezinnen. Dit biedt volop kansen voor iedereen die een koopwoning zoekt!

Inzicht in nieuwbouwprojecten
Tijdens de Woonbeurs krijg je uitgebreide informatie over de nieuwste projecten en trends. Je kunt rechtstreeks in gesprek gaan met projectontwikkelaars en NVM-makelaars en kom erachter wat het actuele aanbod van nieuwbouw in Nieuwegein is.

We zien je daar!
De Keizer Makelaarsgroep organiseert deze beurs samen met de gemeente Nieuwegein. Alle relevante organisaties die zich bezighouden met wonen in Nieuwegein zullen aanwezig zijn. Aanmelden vooraf is niet nodig, dus kom gezellig langs! De beurs vindt plaats op woensdagavond 16 oktober van 19:00 tot 20:30 uur, op de 4e verdieping van het stadhuis in Nieuwegein.