Luxe Villa Apartments bij New Roots in Utrecht Leidsche Rijn Centrum

28 september 2024

Wonen in een luxe appartement, in een groene omgeving aan het water? Dat kan bij New Roots, op een prachtige locatie in Utrecht Leidsche Rijn Centrum. Er zijn nog drie Villa Apartments te koop, dus ontdek hier misschien wel jouw droomwoning!

In Villa Rood zijn nog drie Villa Apartments beschikbaar. We lichten ze voor je uit:

Bouwnummer 02
- Woonoppervlakte 157 m² - €945.000,- v.o.n. (incl. parkeerplaats).
Dit is een riant vierkamerappartement en beschikt over twee woonlagen. Op de begane grond vind je een grote leefkeuken, waar genoeg ruimte is voor een grote eettafel. Ook heb je er de master bedroom met en suite badkamer. Een verdieping naar beneden is de grote woonkamer met eventueel ruimte voor een extra eettafel. Hier vind je ook een groot terras, van bijna 35 m², gelijk aan het water. Er is op deze verdieping nog genoeg ruimte voor een ruime slaapkamer en tweede badkamer. Om hiervan jouw ideale droomwoning te maken, is het mogelijk om de indeling nog te veranderen!

Bouwnummer 03
- Woonoppervlakte 159 m² - €945.000,- v.o.n. (incl. parkeerplaats). 
Dit ruime vierkamerappartement ligt op de eerste verdieping. Het appartement heeft drie grote slaapkamers, een grote woonkamer met leefkeuken en een heerlijk terras. Twee volledig ingerichte badkamers en aparte toiletten maken dit appartement helemaal af.

Bouwnummer 04
- Woonoppervlakte 159 m² - €950.000,- v.o.n. (incl. parkeerplaats).
Dit ruime appartement bevindt zich op de tweede verdieping en heeft ook drie grote slaapkamers. De woonkamer heeft een ruime leefkeuken van maar liefst 75 m² en heeft alle mogelijkheden voor een heerlijke leefkeuken met grote eettafel en kookeiland. Eventueel is het ook mogelijk om de leefkeuken te scheiden van het woongedeelte, net wat past bij jouw woonwensen.

Alles in de buurt
De Villa Apartments komen op een fantastische locatie met alle voorzieningen om de hoek. Denk aan winkels, eetgelegenheden, gezondheidszorg en scholen. De bereikbaarheid van deze woningen is erg goed; station Leidsche Rijn ligt dichtbij, net zoals het gezellige centrum van Utrecht. En op de A2 ben je binnen no-time.

Maak je interesse kenbaar!
Past dit project helemaal bij jouw woonwensen? Neem dan contact op met de verkopend makelaar! Voor extra informatie zoals plattegronden van de beschikbare appartementen kan je terecht op de projectpagina

 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom New Roots - Villa Apartments?

Bekijk ook het project New Roots - Villa Apartments

In verkoop
custom media
Meer informatie

New Roots - Villa Apartments

Utrecht

3 woningen beschikbaar
96m - 201m woonoppervlakte
€ 945.000 tot € 950.000