Ontdek Fultonpark: luxe appartementen in Rhijnhuizen, Nieuwegein

11 oktober 2024

Luxe en duurzaam wonen in Rijnhuizen, Nieuwegein? Dat kan bij Fultonpark! De verhuur van 58 appartementen in fase 2 start binnenkort! Ontdek hier alles over deze unieke woningen. 

Deze huurappartementen van Fultonpark, van 37 tot 133 m², bieden de perfecte ruimte. Geniet van zonnige buitenruimtes van circa 9 tot 18 m², ideaal voor vermaak en ontspanning. Elke appartement is volledig afgewerkt met PVC-vloeren, plinten en nette wanden, waardoor het appartement gelijk klaar is om in te trekken! Ze zijn zeer luxe afgewerkt en hebben een stijlvolle keuken en moderne badkamer. Alle appartementen zijn voorzien van een warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming. Met een voorlopig energielabel A+++ ben je klaar voor de toekomst! En parkeren kan makkelijk direct bij de woning, ideaal!

Ideale locatie
Fultonpark ligt perfect gelegen aan de Fultonbaan en is goed bereikbaar met de fiets, auto of het openbaar vervoer. En met de N408 dichtbij ben je zo in Rotterdam, Amsterdam, Amersfoort of Arnhem! Ook Utrecht is makkelijk te bereiken: met bus 74 ben je er snel, of pak sportief de fiets en sta in slechts 25 minuten in het bruisende centrum!

Mis niks!
Zie jij jezelf hier wel wonen en wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen in fase 2? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief! Heb je vragen over dit project of wil je extra informatie? Neem dan contact op met de verkopend makelaar of kijk op de projectwebsite!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Fultonpark | Fase 2?

Bekijk ook het project Fultonpark | Fase 2

In verhuur
custom media
Meer informatie

Fultonpark | Fase 2

Nieuwegein

58 woningen beschikbaar
37m - 79m woonoppervlakte
Prijs nog niet bekend