De Roskam: duurzaam wonen in het groene Jutphaas, Nieuwegein

07 oktober 2024

Zie jij jezelf wonen in een groene en waterrijke omgeving in het oude dorp Jutphaas, Nieuwegein? Dan past De Roskam misschien wel perfect bij jou! Binnenkort start de verkoop van zestien exclusieve appartementen en twee stadswoningen. We vertellen je graag meer!

De appartementen zijn beschikbaar in 2-, 3- en 4-kamervarianten, met oppervlaktes van 54 m² tot 94 m² en een prijsklasse vanaf €355.000 tot €495.000 v.o.n. De 3-kamer stadswoningen variëren van 77 m² tot 80 m² oppervlakte met een prijsklasse van €425.000 tot €450.000 v.o.n. Met het energielabel A++/A+++, geniet je van comfort én duurzaamheid!

Alle woningen van dit project beschikken over een eigen buitenruimte. Of je nou droomt van een gezellige tuin, een ruim balkon of een dakterras met prachtig uitzicht: hier kom je echt tot rust.

Rustig wonen, alles dichtbij
De Roskam komt langs het Merwedekanaal in het charmante Jutphaas, aan de rustige Herenstraat met grote steiger voor de deur. Deze straat wordt binnenkort autoluw, met vernieuwde stoepen, parkeerplaatsen en groenvlakken. Dit zorgt voor een nog prettigere leefomgeving. Op loopafstand vind je supermarkten, scholen, sportclubs, diverse restaurants en cafés en een bibliotheek. Het is een ideale plek voor mensen die opzoek zijn naar rust en comfort, maar toch met de gemakken van de stad Utrecht.

Extra info
Op de projectwebsite vind je uitgebreide informatie, impressies van de verschillende woningen en de plattegronden. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je dan hieronder in en mis geen updates! Behoefte aan een persoonlijk gesprek? Neem dan contact op met de verkopend makelaar!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Roskam?

Bekijk ook het project De Roskam

Toekomstig
custom media
Meer informatie

De Roskam

Nieuwegein

54m - 94m woonoppervlakte
€ 355.000 tot € 495.000