Leyens Erve: luxe wonen met karakter en comfort

15 oktober 2024

Wonen in een diverse en groene woonomgeving, met eigentijdse architectuur die refereert aan de jaren ’20 en ’30; elegant en charmant. Dat is wonen in Leyens Erve. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar!

Woningen voor een duurzame toekomst
De beschikbare appartementen hebben een woonoppervlakte van circa 101 m² tot circa 134 m² en bevinden zich op de begane grond en de eerste verdieping. De woningen zijn gebouwd met de nieuwste technieken op het gebied van energiezuinigheid en hebben een voorlopig energielabel A+++. Dat betekent lagere energiekosten voor de bewoners en tegelijkertijd een bijdrage aan een duurzame toekomst. Van uitstekende isolatie tot innovatieve verwarmingssystemen, deze woningen zijn klaar voor een duurzame toekomst.

De gebouwen in Leyens Erve liggen rondom een groene binnentuin, met heesters en bloeiende sierborders. Hierin is ook een groene waterplaats – een zogenaamde wadi – opgenomen, die het water opvangt bij hevige regenbuien en dit vasthoudt in de grond. Een bijdrage aan de vergroening en verduurzaming van Bilthoven!

Bilthoven: een dorp met karakter
Bilthoven heeft veel te bieden: winkels, diverse scholen, zorgvoorzieningen, sportverenigingen en zelfs een theater. In het centrum ervaar je de dorpse gemoedelijkheid en is er een persoonlijke benadering. Er zijn veel smaakvolle boetieks en ambachtelijke speciaalzaken, net zoals natuurlijk gezellige terrassen waar je heerlijk kunt ontspannen. Bilthoven ligt centraal en heeft goede verbindingen naar de A27 en A28 en ook het station van Bilthoven is dichtbij. Of je nou met de auto of het openbaar vervoer reist, steden zoals Utrecht, Amersfoort of Hilversum zijn snel te bereiken.

Interesse?
Zie jij jezelf hier wel wonen? Aarzel dan niet en neem contact op met de verkopend makelaar! Voor extra informatie, zoals plattegronden van de beschikbare appartementen, kun je terecht op de projectpagina.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Leyens Erve?

Bekijk ook het project Leyens Erve

In verkoop
custom media
Meer informatie

Leyens Erve

Bilthoven

9 woningen beschikbaar
87m - 135m woonoppervlakte
€ 525.000 tot € 822.500