Verkoopevent Cartesius Nicoya op 1 oktober a.s.

27 september 2024

Kom op dinsdag 1 oktober a.s. tussen 16:00-18:00 uur naar Hof van Cartesius (Vlampijpstraat 94, Utrecht) voor het Start Verkoopevent van de exclusieve stadswoningen van Cartesius.

Voel je direct thuis in Costa. Hier vind je prachtige stadswoningen van circa 160 tot 208 m². Deze ruime woningen beschikken over openslaande deuren die toegang geven tot een ware stadsoase. Geniet van je eigen tuin met overloop naar de kleurrijke binnentuin. Costa is dé ideale plek voor het gezinsleven.

Be Green
Cartesius brengt de natuur terug in de stad. In het Cartesius Park midden in de wijk vind je rust en ontsnap je aan alle drukte van de stad. In de groene lus rondom Cartesius heb je altijd je dagelijkse beweging te pakken of geniet je van het voedselbos. Hier vind je luwte, plekken om je terug te trekken, mogelijkheden om te sporten en te spelen en moestuinen om in te tuinieren.

De binnentuin is een echte biotoop die in samenwerking met de stadsecoloog en de internationale architect Mecanoo is ontworpen. Inheemse planten zijn zorgvuldig uitgekozen om privacy te bieden aan bewoners en ontspanning voor passanten. Er komt een geïntegreerde parkeergarage onder de binnentuin. Bomen groeien letterlijk vanuit de parkeergarage de lucht in. Via een prachtig ontworpen toegang loop je zo naar de groene binnentuin. En niet alleen de buitenruimte wordt groen, maar ook de gebouwen met begroeiing aan de gevel. De natuur wordt teruggebracht in de stad.

Kom naar het verkoopevent!
Zie jij jezelf al wonen in één van deze prachtige stadswoningen van Cartesius Nicoya? Kom dan langs tijdens het Start Verkoopevent op dinsdag 1 oktober. Hier staat het verkoopteam voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen je droomwoning te vinden!

Kan je er op 1 oktober niet bij zijn? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor extra informatie, of kijk op de projectpagina.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cartesius - Costa Stadswoningen?

Bekijk ook het project Cartesius - Costa Stadswoningen

In verkoop
custom media
Meer informatie

Cartesius - Costa Stadswoningen

Utrecht

24 woningen beschikbaar
160m - 209m woonoppervlakte
€ 940.000 tot € 1.225.000