Binnenkort start verkoop: De Roskam, Nieuwegein!

16 oktober 2024

Ontdek de nieuwe standaard van comfortabel wonen bij De Roskam! De verkoop van de zestien appartementen, gelegen in het historische dorp Jutphaas in Nieuwegein, start binnenkort! Vanaf donderdag 24 oktober a.s. kun je je digitaal inschrijven!

De Roskam wordt gebouwd op een prachtige locatie, op de hoek van de Herenstraat en de Armensteeg in Nieuwegein. De 2, 3 of 4-kamerappartementen hebben elk een eigen buitenruimte: een gezellige tuin, ruim balkon of een dakterras, je vindt hier de ideale plek om tot rust te komen!

Dorpse rust, stadse gemakken
Omgeven door groen en water geeft de historische wijk Jutphaas je het gevoel van een klein dorp, terwijl je slechts een steenworp verwijderd bent van alle voorzieningen. Je kunt hier heerlijk ronddwalen in de gezellige straatjes vol karakter, maar ook je dagelijkse boodschappen om de hoek doen. Supermarkten, scholen, sportclubs en een bibliotheek zijn op loopafstand te vinden!

Nieuwegein is een mooie stad, centraal in Nederland, met de juiste mix van groen en stedelijke voorzieningen. De stad heeft een groot winkelcentrum, veel verschillende restaurants en gezellige terrassen. Door de uitstekende openbaar vervoersverbinding, zoals een sneltram naar Utrecht en een busstation met diverse buslijnen, is alles binnen handbereik. Ideaal!

Stel je liever je vragen persoonlijk?
Het verkoopteam van De Roskam nodigt je van harte uit voor de informatiebijeenkomst op donderdag 24 oktober a.s. tussen 18:00 en 19:30 uur. Je bent van harte welkom in restaurant Will’s in Nieuwegein, aan de Poststede 1. Hier kun je al je vragen stellen en krijg je de brochure. Wil je graag meer informatie? Kijk dan op de projectpagina of neem contact op met de verkopend makelaar!

De inschrijving sluit op maandag 4 november a.s. om 12:00. Na deze datum is het helaas niet meer mogelijk om je inschrijving te voltooien of aan te passen. Na het sluiten van de inschrijftermijn ontvang je zo snel mogelijk informatie over de toewijzing. 

 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Roskam?

Bekijk ook het project De Roskam

Toekomstig
custom media
Meer informatie

De Roskam

Nieuwegein

54m - 94m woonoppervlakte
€ 355.000 tot € 495.000