Verkoop 6 stadsappartementen Kleine Singel start binnenkort!

10 oktober 2024

Wonen op een groene locatie, nabij de Utrechtse binnenstad? Dat kan in Kleine Singel: een kleinschalig appartementengebouw in de populaire wijk Wittevrouwen. De verkoop start binnenkort!

De zes exclusieve en duurzame 2-kamerappartementen van Kleine Singel bieden je een comfortabele woonomgeving, met woonoppervlaktes van circa 40 tot 50 . Ieder appartement heeft vrij zicht op het Griftpark en is voorzien van een ruime woonkamer, aangename slaapkamer en een stijlvolle badkamer met seperaat toilet. Ook kun je hier heerlijk genieten van het buitenleven op je eigen balkon en op de bovenste verdieping zelfs op je eigen dakterras!

Wonen met het Griftpark aan je voeten
Bij de Kleine Singel vind je bedrijfsruimtes op de begane grond en zes duurzame en comfortabele appartementen op de verdiepingen. Op deze unieke locatie woon je direct tegenover het mooie groene Griftpark, dat volop ruimte biedt om heerlijk te ontspannen en te recreëren. Op korte afstand van de Kleine Singel vind je de gezellige Utrechtse binnenstad en dit biedt een verscheidenheid aan winkels, horeca en bezienswaardigheden. Pak makkelijk de bus, want die stopt voor de deur! Of spring sportief op de fiets, want je bent in een mum van tijd in hartje Utrecht.

Wonen in Kleine Singel betekent genieten van het gemak van de stad, in combinatie met de rust en ruimte van een groene omgeving. Het is de perfecte plek voor iedereen die op zoek is naar comfort, bereikbaarheid, duurzaamheid en een groene en bruisende leefomgeving.

Mis niks!
Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen zoals het woningaanbod, datum start verkoop en (definitieve) prijzen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op de projectwebsite. De prognose is dat de start bouw begin Q1-2025 gaat starten.