Verkoop hoekwoningen fase 14B in Rijnvliet in volle gang!

03 oktober 2024

De verkoop voor de tien hoekwoningen in fase 14B is gestart. Je kunt je nu online inschrijven voor jouw favoriete woning via de projectwebsite. Let op: de inschrijving sluit op woensdag 9 oktober a.s. om 17:00 uur.

In Rijnvliet combineer je de voordelen van het stadsleven met de rust van een groene, waterrijke omgeving! Hier vind je alles wat je nodig hebt: een Kindcentrum, een ruim sportpark met voetbal- en hockeyvelden, (overdekte) tennisbanen, een rugbyclub en een manege. Geniet van een verfrissende duik in de grote Strijkviertelplas en profiteer van de nabijheid van een ziekenhuis, het uitgestrekte Máximapark en een compleet winkelcentrum.

Perfect gelegen
Vanuit de woonwijk fiets je in maar 20 minuten naar de binnenstad van Utrecht. Geen zin om te fietsen? Neem de snelle OV-verbinding, die brengt je zo in het hart van de stad! Rijnvliet ligt erg centraal, alle grote steden zijn goed bereikbaar. In een paar minuten ben je op de A2 en A12 en rij je zo naar Amsterdam, Den Bosch, Arnhem, Rotterdam of Den Haag!

Extra informatie
De tien hoekwoningen variëren van 104 m² tot 111 m². Op de projectwebsite vind je meer informatie over de online inschrijving en kun je door een 3D-tour alvast (digitaal) door de wijk wandelen. Ontdek ook de voordelen van het toevoegen van een financiële scan aan je inschrijving!

Bekijk ook de online brochure. Deze geeft een gedetailleerd overzicht van de woningen en is bedoeld om je te informeren en te inspireren. De brochure bevat uitgebreide plattegronden per woningtype, impressies van de woningen en relevante details van elk beschikbaar woningtype.

Heb je nog vragen over dit project? Bekijk de uitgebreide Q&A of neem contact op met één van de verkopend makelaars voor een persoonlijk gesprek.

 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Rijnvliet Oost | Fase 14 B?

Bekijk ook het project Rijnvliet Oost | Fase 14 B

In verkoop
custom media
Meer informatie

Rijnvliet Oost | Fase 14 B

Utrecht

10 woningen beschikbaar
104m - 111m woonoppervlakte
€ 560.000 tot € 635.000