Pre-sale Parkgebouw in Smakkelaarspark!

24 oktober 2024

Het is zo ver! De pre-sale van de eerste fase van het Parkgebouw in Smakkelaarspark gaat komend weekend van start! Laat deze kans op een royaal appartement of luxe penthouse aan dit bijzondere stadspark in hartje Utrecht niet schieten!

Vanaf komend weekend is het mogelijk je in te schrijven voor maximaal vijf appartementen van jouw voorkeur, via de woningfinder op de projectwebsite. Door jouw inschrijving in deze pre-sale fase heb je een streepje voor tijdens de verkoop die later dit jaar nog plaats vindt. Let op: de inschrijving voor de pre-sale sluit op maandag 4 november a.s. om 12:00 uur. De genoemde prijzen zijn indicatief, de definitieve prijzen volgen later.

Fase 1 – Parkgebouw
In de eerste fase zijn veertien appartementen in Parkgebouw beschikbaar en deze bevinden zich op de 1e, 4e en 8e verdieping. Van studio’s tot 2-, 3- en 4-kamerappartementen, met woonoppervlakten van circa 46 m² tot 127 m². De appartementen staan voor comfortabel, duurzaam en energieneutraal wonen met energielabel A++(+). Een unieke kans om eigenaar te worden van een prachtig appartement in het hart van Utrecht, aan het Smakkelaarspark.

Rust en ruimte in hartje Utrecht
Wonen in Smakkelaarspark betekent thuiskomen op een plek die verrast door de karakteristieke architectuur, het vele groen en de aangename rust. Smakkelaarspark is een plezierige en gezonde woon- en leefomgeving in het hart van een stad die bruist van de energie.

Het Parkgebouw biedt een oase van rust met een heerlijk licht appartement en fantastisch uitzicht. Zodra je de deur uitloopt, sta je meteen in misschien wel het meest vriendelijke park van Utrecht. Het Parkgebouw biedt in totaal 54 luxe koopwoningen en penthouses, van circa 44 m² tot circa 133 m².

Mis niks! 
Zie jij jezelf al wonen in Smakkelaarspark en wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom de appartementen in Parkgebouw? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief en mis niks! Heb je op voorhand van de pre-sale nog vragen? Neem dan contact op met de verkopend makelaar!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Smakkelaarspark | Parkgebouw?

Bekijk ook het project Smakkelaarspark | Parkgebouw

Binnenkort in verkoop
custom media
Meer informatie

Smakkelaarspark | Parkgebouw

Utrecht

46m - 127m woonoppervlakte
€ 350.000 tot € 1.070.000