Pre-sale van de eerste fase in HoeveRijk gestart!

21 oktober 2024

Wil jij wonen in een buurt waar je de ultieme balans ervaart tussen het natuurlijke landschap en de levendige energie van een dynamische buurt? HoeveRijk biedt precies dat, met nu in de pre-sale 36 woningen! De pre-sale loopt tot 30 oktober a.s. dus lees snel verder!

HoeveRijk bestaat uit drie verschillende woningentypen: tien Poortwachters (rijwoningen), twintig Stadswachters (rijwoningen) en zes Waterwachters (twee-onder-één-kapwoningen).

Waterwachters
Deze woningen komen in zowel 3- als 4-laagse varianten. De tijdloze charme van deze woningen is te danken aan de robuuste bakstenen in kleurtinten die aansluiten bij de groene, waterrijke omgeving.

Poortwachters en stadswachters
Deze comfortabele rijwoningen zijn ideaal voor een brede doelgroep. Gezinnen, young professionals, gezinnen met kinderen of senioren, het ontwerp voldoet aan de verschillende behoeften en voorkeuren van deze doelgroepen. De frisse, naturelkleurige materialen gaan mooi op in de parkachtige omgeving.

Centraal gelegen
HoeveRijk ligt aan de noordkant van het centrum van Nieuwegein, tussen de Elzenhoeve en de Middelhoeve. De buurt wordt uitgebreid met een supermarkt, fitnesscentrum, ABC-restaurant en bergsportcentrum. Alle voorzieningen die je nodig hebt, vind je op loopafstand! Ook het stadscentrum van Nieuwegein is heel dichtbij, binnen tien minuten fietsen sta je al in het winkelcentrum. En met de sneltram die stopt in de wijk sta je binnen een paar minuten op Utrecht CS!

Neem vandaag nog contact op!
Het is nu mogelijk om je woningvoorkeuren door te geven via je account op de projectwebsite. Door de pre-sale heb je de kans om als één van de eersten je voorkeuren door te geven in dit bijzondere project! Wil je extra informatie, heb je nog vragen of hulp nodig bij het proces? Aarzel dan niet en neem contact op met de verkopend makelaar!

De verkoop van de woningen start op donderdag 7 november a.s. van 18:00 tot 19:30 uur. Zet deze datum alvast in je agenda. Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief en mis geen verdere updates over dit project!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom HoeveRijk?

Bekijk ook het project HoeveRijk

Toekomstig
custom media
Meer informatie

HoeveRijk

Nieuwegein

96m - 145m woonoppervlakte
€ 560.000 tot € 760.000