Verhuur duurzame woningen in Fultonpark gestart!

25 oktober 2024

De verhuur van 58 huurappartementen in Fultonpark Nieuwegein is gestart! De woningen zijn toonaangevend duurzaam (A+++), gasloos en uitgerust met luxe keukens en hoogwaardig sanitair. Je kunt je nog tot woensdag 30 oktober a.s. inschrijven. Lees meer over dit project!

Fase 2 bestaat uit 35 2-kamerappartementen, 22 3-kamerappartementen en één studio! Check de projectwebsite om erachter te komen welke appartementen nog beschikbaar zijn! De appartementen zijn allemaal instapklaar. We lichten de drie varianten uit:

2-kamerappartement
Deze appartementen hebben een woonoppervlakte van 59 tot 67 . De appartementen zijn praktisch ingedeeld en bieden volop ruimte en comfort. Ze hebben allemaal een ruime buitenruimte op het zuiden gelegen! De woonkamer heeft grote ramen, waardoor de ruimte lekker licht is. De luxe uitgevoerde keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, wat volop gemak biedt. De slaapkamer is ruim en ligt aan de voorkant van het appartement. Door een separaat toilet heb je volop ruimte in de badkamer.
Deze appartementen worden aangeboden met een huurprijs van €1.295,- tot €1.385,- per maand.

3-kamerappartement
Deze appartementen hebben een woonoppervlakte van 63 tot 79 . Ook deze hebben een praktische indeling en een ruime buitenruimte. De buitenruimte is gelegen op het zuiden of westen! De badkamer en separate toilet zijn voorzien van hoogwaardig sanitair en de keuken biedt volop gemak, door de ingebouwde apparatuur. Het appartement heeft twee slaapkamers. Wil je van een van de kamers liever een kantoor- of logeerkamer maken? Dat kan, die keuze is helemaal aan jou! Bij dit appartement kun je voor €75,- per maand een parkeerplaats huren in de parkeergarage onder het complex.
Deze appartementen worden aangeboden met een huurprijs van €1.410,- tot €1.580,- per maand.

Studio
De beschikbare studio heeft een woonoppervlakte van 37 . Ook de studio heeft een praktische indeling en ruimte buitenruimte van circa 10 gelegen op het westen. Optimaal profiteren van het buitenleven dus! De studio heeft een open ruimte voor wonen en slapen en de badkamer heeft hoogwaardig sanitair. De keuken biedt volop gemak en is voorzien van inbouwapparatuur.
De studio wordt aangeboden voor een huurprijs van €1.050,- per maand.

Hoe werkt inschrijven?
Je kunt je tot woensdag 30 oktober a.s. 12:00 inschrijven. Dit gebeurt helemaal digitaal, via je persoonlijke account. Deze kun je aanmaken op de projectwebsite, waar je een inschrijfformulier kunt invullen. Daarnaast moet je een aantal formulieren uploaden. Heb je nog vragen? Check dan de FAQ of neem contact op met de verkopend makelaar

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Fultonpark | Fase 2?

Bekijk ook het project Fultonpark | Fase 2

In verhuur
custom media
Meer informatie

Fultonpark | Fase 2

Nieuwegein

58 woningen beschikbaar
37m - 79m woonoppervlakte
Prijs nog niet bekend