Nieuw in verkoop: De Bruggemeester 10-12, Nieuwerbrug aan den Rijn

28 augustus 2024

Vier luxe appartementen met prachtige indelingsmogelijkheden, dát is De Bruggemeester in Nieuwerbrug aan den Rijn! Hier woon je heerlijk rustig, met fantastisch uitzicht op de Oude Rijn en de tolbrug; net of je woont aan een levend schilderij!

Het kleinschalige appartementengebouw De Bruggemeester komt in het historische centrum van Nieuwerbrug aan den Rijn, met diverse voorzieningen om de hoek. De huidige bebouwing aan de Bruggemeestersstraat wordt getransformeerd naar vier royale appartementen. Daarbij staat duurzaamheid voorop. Zo zijn de appartementen gasloos, voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling en zonnepanelen op het dak. Met als resultaat: een luxe en comfortabele leefomgeving voor jou!

Uniek woningaanbod
Het woningaanbod in De Bruggemeester bestaat uit twee gelijkvloerse driekamerappartementen op de begane grond (bouwnummers 1 en 2) inclusief een ruime living en royaal terras. Op de eerste en tweede verdieping komen twee maisonnettes (bouwnummers 3 en 4) met een royale living. De ene maisonnette heeft twee slaapkamers, de ander maar liefst drie. Ook hebben beide een royale buitenruimte.

Bouwnummer 4 biedt nog speciale opties om deze aan te passen naar jouw eigen woonwensen. Daarnaast beschikken alle appartementen ook over een eigen parkeerplek en een berging.

Maak je interesse kenbaar
Heb jij concrete interesse in wonen in De Bruggemeester? Neem dan contact op met de verkopend makelaar om de mogelijkheden te bespreken. Ook als je vragen hebt over dit nieuwbouwproject, helpt de makelaar je graag verder.

De bouwvergunning voor De Bruggemeester is al verleend.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Bruggemeester 10-12?

Bekijk ook het project De Bruggemeester 10-12

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Bruggemeester 10-12

Nieuwerbrug aan den Rijn

4 woningen beschikbaar
93m - 206m woonoppervlakte
Prijs nog niet bekend