Royale appartementen bij De Bruggemeester 10-12, Nieuwerbrug aan den Rijn

12 september 2024

Rustig wonen in het historische centrum van Nieuwerbrug aan den Rijn, met prachtig uitzicht op de Oude Rijn en de Tolbrug; dat is wonen in De Bruggemeester! Benieuwd of dit project past bij jouw woonwensen? Lees dan snel verder over dit project!

Uniek woningaanbod
In De Bruggemeester komen op de begane grond twee gelijkvloerse driekamerappartementen (bouwnummer 1 en 2). Beiden zijn voorzien van een ruime living en een royaal terras. Op de eerste en tweede verdieping komen twee maisonnettes (bouwnummer 3 en 4). Beide maisonnettes zijn bereikbaar via de trap of lift, zijn ook voorzien van een ruime living en hebben een royale buitenruimte. Bouwnummer 3 heeft twee slaapkamers en bouwnummer 4 maar liefst drie!

Voor bouwnummer 4 zijn er speciale opties mogelijk voor de tweede verdieping, waardoor je deze helemaal kunt aanpassen aan je eigen woonwensen. Bekijk de plattegronden om hiervan een indruk te krijgen. Deze vind je op de projectpagina onder het kopje downloads.

De appartementen die worden aangeboden beginnen bij een verkoopprijs vanaf €540.000 v.o.n. en hebben woonoppervlaktes vanaf 93 m². Kijk voor de uitgebreide prijslijst en plattegronden van alle appartementen op de projectpagina.

Schrijf je nu in!
Heb je interesse in wonen in De Bruggemeester? Neem contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek. Zij helpen je graag verder!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Bruggemeester 10-12?

Bekijk ook het project De Bruggemeester 10-12

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Bruggemeester 10-12

Nieuwerbrug aan den Rijn

4 woningen beschikbaar
93m - 206m woonoppervlakte
Prijs nog niet bekend