Start verkoop De Groene Redoute op 1 juli a.s.

24 juni 2024

Nieuwegein krijgt er een parel bij. Op de rand van de wijk Fokkesteeg komt De Groene Redoute; een natuurinclusief en kleinschalig hofje waar jong en oud samenwonen en naar elkaar omkijken. De 7 koopwoningen van dit project gaan op maandag 1 juli a.s. in verkoop.

Van de 7 koopwoningen die in De Groene Redoute worden gebouwd zijn er 5 speciaal bestemd voor 50-plussers. De andere 2 koopwoningen zijn bijzonder ruime gezinswoningen. Ook komen er in dit nieuwbouwproject 9 huurwoningen, waarvan 3 benedenwoningen speciaal voor senioren en 6 bovenwoningen voor starters op de woningmarkt of mensen die mantelzorg verlenen aan senioren. Ontmoeten staat in dit nieuwbouwproject centraal, bijvoorbeeld in de knusse en groene binnentuin van het hofje.

De Groene Redoute wordt natuurinclusief gebouwd. Dat maakt bodem, water en lucht schoner en vol leven! Het hofje wordt heerlijk groen, onder andere met (fruit)bomen, heesters en kruidenrijk gras. Deze beplanting biedt aangename verkoeling bij hoge temperaturen in de zomer en neemt bij hevige regen het water snel op. Op de opvallende groene daken groeien sedum en streekeigen bloemen en kruiden. Die zorgen voor een schonere lucht en een grotere biodiversiteit. Hier beleef en ontdek je de natuur van dichtbij!

Start verkoop en informatiebijeenkomst
Wil je graag meer weten over de woningen van De Groene Redoute? Kom dan op maandag 1 juli a.s. naar de informatiebijeenkomst. Deze vindt tussen 19.00 en 20.00 uur plaats in Zalencentrum 't Veerhuis (zaal Boei en Werf) aan de Nijemonde 4 in Nieuwegein. Het verkoopteam staat hier voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en de verkoopbrochure aan je te overhandigen. Vanaf maandag 1 juli 19.00 uur is het tevens mogelijk om je via jouw woonaccount op de projectwebsite online in te schrijven voor de woningen van jouw voorkeur. Dit is mogelijk tot maandag 15 juli a.s. 12.00 uur.

Meer weten?
Heb je vragen over dit nieuwbouwproject, maar ben je niet in de gelegenheid om op 1 juli langs te komen? Neem dan contact met met de verkopend makelaar. Deze helpt je graag verder.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Groene Redoute?

Bekijk ook het project De Groene Redoute

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Groene Redoute

Nieuwegein

3 woningen beschikbaar
102m - 115m woonoppervlakte
€ 499.500 tot € 539.000