Unieke patiowoningen in Lotus, Nieuwegein

26 augustus 2024

Op zoek naar een ruime woning waar je alleen of met z’n tweeën fijn kunt wonen? Dan zijn de unieke, tweelaagse patiowoningen van nieuwbouwproject Lotus in Nieuwegein dé plek voor jou! We lichten deze fraaie woningen voor je uit.

Met een woonoppervlak van 117 m² zijn de patiowoningen in Lotus heerlijk ruim. Ze beschikken over twee slaapkamers, een complete keuken en badkamer en een inpandige berging. Op de eerste verdieping hebben ze een riante driehoekige loggia. Dit zorgt voor een fijne en beschutte plek om te relaxen en maakt deze woningen echte blikvangers in dit nieuwbouwproject. Ook fijn: je hebt bij deze woning de beschikking over een eigen parkeerplaats. Zo hoef je na je werk niet te zoeken naar een plek om te parkeren. De patiowoningen zijn te koop voor € 557.500,- v.o.n.

Groene binnentuin
De 22 nieuwbouwwoningen van Lotus komen rondom een collectieve binnentuin waar je elkaar kunt ontmoeten en heerlijk ontspannen. Veel glas, materialen die mooi verouderen en expressieve entrees, aangevuld met een groene aankleding maakt dat de architectuur van dit project jouw nieuwe thuis net dat beetje meer geeft. Alles is groen in Lotus. Gemengde hagen, gevelgroen, een tiny forest, houten details en een collectieve kas zijn zomaar een aantal elementen die er voor zorgen dat je in Lotus bewust gaat leven met groen en het milieu.

Nul-op-de-meter
Niet alleen de woonomgeving van Lotus is groen. Ook de woningen zelf worden uitermate duurzaam en energiezuinig. Nul-op-de-meter is hierbij het uitgangspunt wat betekent dat je straks kunt genieten van een hoog wooncomfort en lage energielasten. Wie wil dat nou niet?

Iets voor jou?
Spreekt wonen in zo’n fraaie patiowoning jou aan? Pak dan nu je kans in Lotus; er zijn slechts twee van deze woningen beschikbaar. Neem contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek. Ook wanneer je graag meer wilt weten over Lotus en het andere beschikbare aanbod, helpt de makelaar je graag verder.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Lotus | Het groene collectief?

Bekijk ook het project Lotus | Het groene collectief

In verkoop
custom media
Meer informatie

Lotus | Het groene collectief

Nieuwegein

4 woningen beschikbaar
117m - 133m woonoppervlakte
€ 552.500 tot € 582.500