Binnenkort in de verkoop: Parkgebouw in Smakkelaarspark, Utrecht

26 september 2024

Goed nieuws! Na een succesvolle verkoop van het Havengebouw, is het tijd voor nieuw aanbod. Binnenkort start de verkoop van de luxe appartementen en penthouses van het Parkgebouw in Smakkelaarspark in Utrecht.

Een park voor de deur en mooi uitzicht op de stad; wonen in Smakkelaarspark is jaloersmakend leuk én betekent elke dag thuiskomen op een plek die verrast door de karakteristieke architectuur, het vele groen en de aangename rust. Smakkelaarspark is een onverwacht gezonde woon- en leefomgeving in het hart van een stad die bruist van de energie.

Het Parkgebouw bevat 54 appartementen, variërend in oppervlakte van circa 40 m² tot 135 m². Alle woningen hebben een A+++ energielabel én beschikken bijna allemaal over een ruime buitenruimte. Vanuit het Parkgebouw geniet je dagelijks van een adembenemend uitzicht op de binnenstad van Utrecht.

Mis geen updates!
Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen over Smakkelaarspark en de appartementen in het Parkgebouw? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Smakkelaarspark | Havengebouw?

Bekijk ook het project Smakkelaarspark | Havengebouw

In verkoop
custom media
Meer informatie

Smakkelaarspark | Havengebouw

Utrecht

8 woningen beschikbaar
43m - 97m woonoppervlakte
€ 285.000 tot € 774.000