Binnenkort in verkoop: Stadsgeluk, Utrecht

19 augustus 2024

Aan het Hogenoord in Utrecht komt het kleinschalige project Stadsgeluk met zes grote, luxe herenhuizen en acht appartementen. Het is de ideale plek als je wat rustiger wilt wonen, maar wel dicht bij de binnenstad. De verkoop start naar verwachting medio september.

De duurzame en energiezuinige herenhuizen en appartementen van Stadsgeluk komen op de plek waar vroeger aannemer Van Miltenburg was gevestigd. Vier herenhuizen en twee appartementen komen aan het Hogenoord en kijken uit op de Vecht, de andere twee herenhuizen en zes appartementen liggen aan het plantsoen van de Schouwweteringstraat. Het plantsoen krijgt een speeltuin en in het binnengebied wordt een gezamenlijke binnentuin maken. Hier kunnen de kinderen veilig spelen en kan je gezellig met de buren aan de picknicktafel het weekend inluiden. Bij voldoende animo is een gemeenschappelijke groentetuin ook mogelijk. In Stadsgeluk zijn daarnaast zes parkeerplaatsen op eigen terrein. Deze zullen separaat worden verkocht.

Alle voorzieningen dichtbij
Vanaf Stadsgeluk ben je met de fiets in no-time in de gezellige binnenstad van Utrecht. Maar voor de dagelijkse boodschappen, scholen, koffie, sporten en lekker eten, kun je prima in je eigen buurt terecht. Letterlijk! Want naar de supermarkt loop je in zo'n 7 minuten en datzelfde geldt voor de dichtstbijzijnde basisschool. Je wandelt zo naar het Noordsepark met een groene speeltuin. En ook voor een kopje koffie, een borrel, lunch of diner hoef je niet ver weg. Er zijn in de buurt diverse leuke koffie- en eettentjes te vinden.

Blijf op de hoogte van dit project
Spreekt wonen in Stadsgeluk jou aan en wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen, waaronder de start verkoop? Schrijf je dan hieronder in als geïnteresseerde van dit nieuwbouwproject. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, brengen we je hiervan op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Stadsgeluk?

Bekijk ook het project Stadsgeluk

Toekomstig
custom media
Meer informatie

Stadsgeluk

Utrecht

58m - 152m woonoppervlakte
€ 435.000 tot € 1.050.000