Droomweide, Meerkerk: een dorps gevoel tussen stad en natuur

24 september 2024

De verkoop van de eerste fase van Droomweide in Meerkerk is gestart! Wil je wonen op een groene en waterrijke locatie in Meerkerk, met dorpse kenmerken en toch dicht bij de grote steden? Lees dan snel verder!

In deze eerste fase zijn er 31 woningen beschikbaar met een uitgebreid woningaanbod: rijwoningen, herenhuizen, schuurwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. Ga je voor een woning in Droomweide, dan ben je klaar voor de toekomst. Deze toekomstbestendige woningen worden gasloos, uitstekend geïsoleerd en voorzien van de laatste technieken op het gebied van koelen en verwarmen.

Samen genieten
Droomweide krijgt een dorps en saamhorig karakter. Een praatje met buurtgenoten is makkelijk gemaakt en voor de kinderen is er alle ruimte om op avontuur te gaan en te spelen met vriendjes en vriendinnetjes uit de buurt. Er zijn natuurlijke speelplekken met klimbomen, speelobjecten en een pontje.

Als je houdt van rust en ook graag de gezelligheid opzoekt, dan is het pittoreske Meerkerk jouw droomplek. In de gemeente Vijfheerenlanden word je omringd door polders en waterwegen. Producten uit de streek kun je zo halen bij de boer, je verse brood bij de bakker en vlees bij de slager om de hoek. De dorpskern biedt leuke winkeltjes en cafés en hier kom je altijd wel bekenden tegen. Precies zoals dat hoort in een dorp. En heb je af en toe behoefte aan wat anders? Dan ben je via de A27 zo in Utrecht of Gorinchem!

Schrijf je in!
Ben je na het lezen enthousiast geworden? Schrijf je dan in voor dit project! Dit kan nog tot zondag 29 september a.s. 23:59 uur. Meer informatie nodig? Kijk dan op de projectpagina, of neem contact op met de verkopend makelaar. Deze helpt je graag verder!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Droomweide?

Bekijk ook het project Droomweide

In verkoop
custom media
Meer informatie

Droomweide

Meerkerk

24 woningen beschikbaar
135m - 194m woonoppervlakte
€ 475.000 tot € 880.000