Inschrijven als reservekandidaat voor Bij Mink nog mogelijk

10 juli 2024

De verkoop van nieuwbouwproject Bij Mink in Woerden is in volle gang. Wil jij ook nog kans maken op een woning in dit splinternieuwe appartementencomplex nabij de binnenstad? Schrijf je dan in als reservekandidaat.

Bij Mink is één van de eerste grote nieuwbouwprojecten in Woerden sinds lange tijd. In totaal komen er 63 duurzame appartementen variërend van 49 tot 107 m² en met 2 tot 4 kamers. Er is dus altijd wel een appartement dat past bij jouw woonwensen. Een woning met een eigen tuintje, een terrasje aan het water of een balkon met een stijlvolle loggia die zowel beschutting als uitzicht biedt; Bij Mink heeft het allemaal. En je woont er ook nog eens duurzaam en energiezuinig met het comfort van nu!

Schrijf je in als reservekandidaat
Heb je interesse in wonen in Bij Mink? Schrijf je dan in als reservekandidaat. Indien de woning van jouw voorkeur weer beschikbaar komt (en je komt hiervoor in aanmerking), dan neemt de verkopend makelaar contact met je op. Vul hiervoor het inschrijfformulier in via jouw woonaccount. Dit formulier is ook te bereiken via 'Mijn Projectdossier' in jouw woonaccount (tabblad 'Start verkoop en inschrijving').

Vragen?
Kom je er niet helemaal uit, of wil je graag meer weten over dit nieuwbouwproject? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Deze helpt je graag verder.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom BIJ MINK?

Bekijk ook het project BIJ MINK

In verkoop
custom media
Meer informatie

BIJ MINK

Woerden

41m - 110m woonoppervlakte
€ 289.950 tot € 615.000