Inschrijving Smakkelaarspark fase 3 sluit 26 augustus a.s.

22 augustus 2024

De definitieve verkoop van fase 3 van Smakkelaarspark is in volle gang. Dit is de laatste fase van het Havengebouw en dus jouw laatste kans op één van deze duurzame en energiezuinige appartementen met een waanzinnig uitzicht op de Utrechtse binnenstad!

Park voor de deur, mooi uitzicht op de stad; wonen in Smakkelaarspark is jaloersmakend leuk en betekent elke dag thuiskomen op een plek die verrast door de karakteristieke architectuur, het vele groen en de weldadige rust. Smakkelaarspark is een onverwacht gezonde woon- en leefomgeving in het hart van een stad die bruist van de energie.

Comfortabel en duurzaam wonen
Deze nieuwe fase van Smakkelaarspark bestaat uit 11 appartementen op de 7e, 11e en 12e verdieping van het Havengebouw. Alle appartementen zijn comfortabel, met uitzicht op het park en de binnenstad, met veel daglicht en ontworpen om duurzaam en energieneutraal te wonen; alle appartementen beschikken over energielabel A+++. De meeste woningen hebben een eigen buitenruimte en alle bewoners hebben sowieso toegang tot het royale, gezamenlijke dakterras. En: als je het gebouw verlaat, sta je meteen in het park.

Schrijf je in voor jouw favoriete appartement
Wil jij ook graag wonen op deze fantastische locatie midden in de Utrechtse binnenstad? Schrijf je dan snel via de woningfinder op de projectwebsite in voor jouw favoriet(en). De inschrijving sluit maandag 26 augustus a.s. om 12.00 uur.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Smakkelaarspark | Havengebouw?

Bekijk ook het project Smakkelaarspark | Havengebouw

In verkoop
custom media
Meer informatie

Smakkelaarspark | Havengebouw

Utrecht

26 woningen beschikbaar
43m - 97m woonoppervlakte
€ 285.000 tot € 774.000