Nieuwe fase van Rijnvliet in aantocht!

29 augustus 2024

Na de succesvolle verkoop van Rijnvliet fase 13C in Utrecht is het weer tijd voor nieuw aanbod in dit nieuwbouwproject. Deze nieuwe deelfase (fase 14B) heeft een fraaie ligging en bestaat uit 15 woningen, waaronder 10 hoekwoningen en 5 tussenwoningen.

De voorbereidingen voor deze nieuwe fase van Rijnvliet zijn in volle gang. Naar verwachting zal de voorinschrijving binnenkort starten. Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom het nieuwe woningaanbod, de datum waarop de voorinschrijving start en de (indicatieve) verkoopprijzen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Fijne woonlocatie
Rijnvliet ligt westelijk van Utrecht. Het is een unieke wijk waar je perfect kunt wonen, werken, ondernemen en recreëren. Hier woon je dicht bij de stad, in een ruime woning en in een groene en waterrijke omgeving. Je vindt in Rijnvliet, hét Nieuwe Tuindorp, eigenlijk alles wat je nodig hebt zoals een Kindcentrum, een groot sportpark met voetbal- en hockeyvelden, (overdekte) tennisbanen, een rugbyclub en een manege. Heel uitnodigend is de grote Strijkviertelplas met een fijn zwemstrand. In de nabijheid zijn ook het groene, uitgestrekte Máximapark, een ziekenhuis en uiteraard complete winkel- en leisure centra aanwezig. Echt bijzonder is de ‘Metaal Kathedraal’, een culturele broedplaats op het snijvlak van ecologie, kunst en samenleving. In Rijnvliet kun je dus in elk jaargetijde naar hartenlust recreëren.

Meer weten?
Heb je nog vragen over deze nieuwe fase van Rijnvliet? Neem dan contact op met één van de verkopend makelaars. Zij helpen je graag verder.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Rijnvliet Oost | Fase 14 B?

Bekijk ook het project Rijnvliet Oost | Fase 14 B

Toekomstig
custom media
Meer informatie

Rijnvliet Oost | Fase 14 B

Utrecht

104m - 111m woonoppervlakte
Prijs nog niet bekend