Pre-sale Stadsgeluk van start: wonen in het hart van Utrecht

05 september 2024

Droom je van een rustige plek, dicht bij de bruisende binnenstad? Wil je een duurzaam, energiezuinig en bijzonder nieuwbouwhuis in Utrecht? Dan is Stadsgeluk hét project voor jou. De pre-sale van dit project is gestart!

Ideale ligging
Stadsgeluk Utrecht biedt zes grote, luxe herenhuizen en acht appartementen. Vier herenhuizen en twee appartementen liggen aan het Hogenoord met een prachtig uitzicht op de Vecht. De overige woningen liggen aan het plantsoen van de Schouwweteringstraat. Hier leef je straks midden in een bestaande buurt, omringd door charmante panden.

Alles dichtbij
Met de fiets ben je in no-time in de bruisende binnenstad. Maar voor je dagelijkse boodschappen, scholen, sporten en lekker eten kun je in je eigen buurt prima uit de voeten! Letterlijk zelfs, want de supermarkt ligt op zo’n 7 minuten lopen, net zoals de dichtstbijzijnde basisschool, het Yoga Centre en leuke tentjes voor koffie, borrel, lunch en diner.

Ontdek jouw droomwoning
De pre-sale van deze fraaie woningen is gestart! Bezoek de projectwebsite om plattegronden te bekijken en meer te weten te komen over de prijsranges van deze woningen. Welk huis vind je mooi en wat past binnen je mogelijkheden? Gebruik de woningzoeker op de projectwebsite en ontdek welk huis perfect bij jou past!

De verwachte start verkoop is eind september. Wil je niks missen? Meld je dan hieronder aan en zorg dat je geen update mist!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Stadsgeluk?

Bekijk ook het project Stadsgeluk

Toekomstig
custom media
Meer informatie

Stadsgeluk

Utrecht

58m - 152m woonoppervlakte
€ 435.000 tot € 1.050.000