Royale hoekwoning beschikbaar in De Tolgaarder

21 augustus 2024

Wil jij landelijk en duurzaam wonen midden in de Randstad? In een royale nieuwbouwwoning zonder lang te hoeven wachten op de oplevering? Check dan snel de laatste beschikbare woning in De Tolgaarder in Nieuwerbrug aan den Rijn. We lichten deze hoekwoning voor je uit.

De nog beschikbare woning, bouwnummer 4, is met een woonoppervlak van 130 m² aangenaam ruim. De woning heeft een fijne woonkamer en open keuken met plek voor een u-vormige opstelling. Via de openslaande deuren in de woonkamer stap je zo de achtertuin in. Deze grenst aan het water en ligt op het westen, waardoor je hier na je werk nog heerlijk kunt genieten van de avondzon. De eerste verdieping is voorzien van drie slaapkamers en een complete badkamer. De open ruimte op de tweede verdieping kun je nog helemaal naar wens indelen. Een extra slaapkamer, een werk- of hobbykamer; de keuze is aan jou!

In de zijgevel van deze woning bevindt zich een raampartij. Daarnaast reiken de puien in de achtergevels tot aan de vloer. Dit zorgt ervoor dat deze woning heerlijk licht is. Ook fijn om te weten: deze woning beschikt over maar liefst 10 zonnepanelen, waardoor de energiekosten laag zijn. Bovendien lever je hiermee ook gelijk een positieve bijdrage aan het milieu! De koopsom voor deze hoekwoning bedraagt € 535.000,- v.o.n.

De bouw van De Tolgaarder is al gestart. Naar verwachting worden de woningen al vóór de bouwvak van 2025 opgeleverd.

Droomwoning gevonden?
Passen bovenstaande kenmerken bij jouw woonwensen? En zie jij jezelf al wonen in deze fraaie hoekwoning? Pak dan nu deze kans en neem contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Tolgaarder?

Bekijk ook het project De Tolgaarder

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Tolgaarder

Nieuwerbrug aan den Rijn

100m - 133m woonoppervlakte
€ 535.000 tot € 557.500