Start verkoop Ensemble in Maarssen-dorp op 11 september a.s.

09 september 2024

Wonen in Maarssen-dorp in een stadswoning of appartement dat van alle gemakken is voorzien; dat is wonen in Ensemble! Hier woon je in het historische centrum, met de rust en ruimte van de natuur dichtbij. De verkoop van dit project start op 11 september a.s.

Ensemble komt op het Harmonieplein. Hier kom je te wonen in een buurt waar saamhorigheid centraal staat. De stadswoningen en appartementen zijn zo ontworpen dat ze naadloos aansluiten op elkaar én de bestaande omgeving van het Harmonieplein. In totaal worden er vier stadswoningen, acht appartementen en een penthouse gebouwd, allemaal in een stijl die past bij de historie van het dorp én bij de huidige standaarden en duurzaamheidseisen. Zo zijn ze gasloos en worden duurzaam verwarmd met een warmtepompsysteem.

Het beste van twee werelden
Maarssen-dorp is zowel bij de inwoners als bij de bezoekers geliefd; als je er woont, wil je nooit meer vertrekken. Ensemble ligt in het hart van het dorp, dicht bij de Vecht en de Loosdrechtse plassen. Je favoriete restaurant is op loopafstand, net zoals de supermarkt of de school van je kinderen. In Ensemble woon je dicht bij de natuur, maar ook bij allerlei handige voorzieningen. Zoek je rust of ben je toch meer van de gezelligheid? Je vindt het allebei in deze omgeving!

Kom naar de start verkoop!
Zie jij jezelf al wonen in Ensemble? Kom dan op woensdag 11 september a.s. tussen 18.00 uur en 19.30 uur naar de start verkoop bij Teds Bistro in Maarssen (Langegracht 51). Het verkoopteam staat er voor je klaar om je meer te vertellen over dit nieuwbouwproject en om al jouw vragen te beantwoorden. Vanaf dat moment kun je je tevens inschrijven voor de woning van jouw keuze.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Ensemble?

Bekijk ook het project Ensemble

Toekomstig
custom media
Meer informatie

Ensemble

Maarssen

93m - 209m woonoppervlakte
€ 690.000 tot € 1.550.000