Voorinschrijving Rijnvliet fase 14B is gestart!

19 september 2024

De voorinschrijving van de tien hoekwoningen in fase 14B van Rijnvliet is gestart! Hier woon je dicht bij de stad, in een ruime woning én in een groene en waterrijke omgeving! Lees snel verder en kom erachter of dit project bij jou past!

Rijnvliet ligt westelijk van Utrecht. Het is een woonwijk met een duidelijk eigen karakter en identiteit waarin elke woning afzonderlijk herkenbaar is. Bijna alle woningen bieden uitzicht op De Vliet of je kijkt uit over het groen. Daarbij woon je op fietsafstand van hartje Utrecht. Zo kun je profiteren van alle stadse faciliteiten en woon je tegelijkertijd in een ruime, groene wijk. En je profiteert er van de persoonlijke en sociale voordelen van een dorps karakter.

Er is meer!
Vlakbij vind je alle voorzieningen en faciliteiten die je nodig hebt. In Rijnvliet kun je geweldig recreëren, sporten, shoppen of van een heerlijke cappuccino genieten in de Metaal Kathedraal. Leven in Rijnvliet is leven in vrijheid!

Schrijf je in!
Vanaf nu kun je je voorkeur voor de bouwnummers doorgeven op basis van de indicatieve prijzen! De voorinschrijving sluit op woensdag 25 september a.s. 17:00 uur. Daarna is het niet meer mogelijk om een inschrijving te starten, te bekijken of te wijzigen. De definitieve verkoop zal op een later moment starten, net zoals de verkoop van de tussenwoningen. Heb je nog vragen over dit project of heb je hulp nodig bij de voorinschrijving? Neem dan contact op met één van de verkopend makelaars. Zij helpen je graag verder!

Op de projectwebsite vind je meer informatie over de digitale inschrijving, net zoals een uitgebreide Q&A met de meest gestelde vragen en antwoorden.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Rijnvliet Oost | Fase 14 B?

Bekijk ook het project Rijnvliet Oost | Fase 14 B

Toekomstig
custom media
Meer informatie

Rijnvliet Oost | Fase 14 B

Utrecht

104m - 111m woonoppervlakte
€ 540.000 tot € 610.000