Wonen in het hart van Maarssen-dorp: schrijf je nu in voor Ensemble!

17 september 2024

Afgelopen week is de verkoop gestart van nieuwbouwproject Ensemble in Maarssen-dorp. Wil jij wonen in een woning die van alle gemakken voorzien is én dicht bij de natuur? Schrijf je dan nu in!

Op het Harmonieplein komen in totaal vier stadswoningen, acht appartementen en één penthouse. Deze woningen worden gebouwd in een stijl die past bij de historie van het dorp én bij de huidige standaarden en duurzaamheidseisen. Ze zijn gasloos en worden duurzaam verwarmd met een warmtepomp.

Maarssen-dorp is geliefd onder haar inwoners én bezoekers. Ensemble ligt in het hart van het dorp en dicht bij de Vecht en de Loosdrechtse. Vanuit je huis loop je zo naar je favoriete restaurant of naar de school van je (klein)kinderen. Ook kun je makkelijk ’s avonds even het water op, of nog even shoppen in Utrecht. Je ervaart hier echt het dorpsgevoel, in de buurt van de natuur én bij allerlei handige voorzieningen. Opzoek naar rust of toch naar gezelligheid? Dat vind je allemaal in de omgeving van Ensemble!

Zie jij jezelf hier wel wonen?
Schrijf je nu digitaal in via de projectwebsite. Hier vind je ook alle informatie over de woningen, zoals plattegronden en de ligging per bouwnummer. Inschrijven kan tot en met woensdag 25 september 23:59 uur. Wil je graag meer informatie of heb je hulp nodig bij het inschrijven? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Zij helpen je graag verder!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Ensemble?

Bekijk ook het project Ensemble

Toekomstig
custom media
Meer informatie

Ensemble

Maarssen

93m - 209m woonoppervlakte
€ 690.000 tot € 1.550.000