De Monarchie: levensloopbestendig wonen in het Oude Dorp van Houten

10 september 2024

Acht unieke levensloopbestendige woningen aan de Prins Bernhardweg in Houten: dat vind je bij De Monarchie! Ontdek de toekomst van wonen in het Oude Dorp, waar geschiedenis wordt samengebracht met modern comfort. De verkoop start 19 september a.s.!

Thuis voor het leven
De acht moderne woningen worden verdeeld over twee blokken; een blok van vijf en een blok van drie woningen. De woningen zijn ontworpen met een ruime woonkamer met eetgedeelte en een slaapkamer met luxe badkamer op de begane grond. Op de eerste verdieping vind je nog een logeerkamer en een hobbykamer. Met deze indeling bieden de woningen een thuis voor het leven. Ook beschikken ze nog over een ruime berging, een eigen parkeerplaats en een heerlijke, zonnige buitenruimte die volop plek biedt voor ontspanning. De woningen hebben het hoogste A++++ energielabel, waardoor je geniet van minimale energiekosten. 

Ideale woonlocatie
In het hart van Houten biedt De Monarchie een harmonieuze mix van traditie en gemak, waar bewoners kunnen genieten van een comfortabel leven, met winkels en restaurants om de hoek. Geniet van een levendig sociaal leven, terwijl je ook profiteert van handige voorzieningen. Op slechts vijf minuten loopafstand vind je het stadscentrum van Houten. Voor fietsliefhebbers is Houten de ultieme fietsstad. Met de trein sta je in tien minuten op Utrecht Centraal en ook met de auto ben je zo op de A12 of A27.

Kom naar de start verkoop
De verkoop van De Monarchie start op 19 september a.s. Deze vindt tussen 18:00 en 19:30 plaats in De Roskam in Houten. Kom langs en ontdek meer over dit nieuwbouwproject en de woningen. Je bent van harte welkom! Niet in de gelegenheid om langs te komen? Kijk dan op de projectwebsite voor extra informatie of neem contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Monarchie?

Bekijk ook het project De Monarchie

Binnenkort in verkoop
custom media
Meer informatie

De Monarchie

Houten

93m - 102m woonoppervlakte
Prijs nog niet bekend