Start verkoop bekend!

13 september 2024

Goed nieuws: De verkoop van de 8 levenloopbestendige woningen in De Monarchie stat op donderdag 19 september! Interesse? Lees dan snel verder voor meer informatie over de verkoopprocedure en het verkoopevent!

Vanaf donderdag 19 september15:00 uur is het mogelijk om u digitaal in te schrijven op de woningen van uw voorkeur. Vanaf dat moment staat alle informatie over de woningen, waaronder de prijzen per bouwnummer en de plattegronden, op de projectwebsite.

Wilt u liever een brochure ontvangen of in gesprek met het verkoopteam? Wij nodigen u van harte uit voor de informatiebijeenkomst op donderdag 19 september. Tussen 18:00 en 19:30 uur bent u van harte welkom in De Roskam te Houten aan het Plein 25. Het verkoopteam staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en de brochure aan u te overhandigen.

De inschrijving sluit op maandag 30 september om 12:00 uur. Daarna is het niet meer mogelijk om uw inschrijving te voltooien of aan te passen. Na de sluiting van de inschrijftermijn informeren wij u zo spoedig mogelijk over de toewijzing.

 

DUURZAAM EN COMFORTABEL WONEN

Kiest u voor wonen in De Monarchie dan kiest u voor kwaliteit. De woningen zijn door de bouwwijze en toepassing van onder andere zonnepanelen en warmtepomp zeer duurzaam. Met het hoogste A++++ energielabel geniet u van minimale energiekosten.

 

De 8 woningen zijn onderverdeeld in twee blokken. Er is gestreefd naar een zo efficiënt mogelijke indeling met een ruime woonkamer met veel lichtinval, open keuken, een slaapkamer met badkamer op de begane grond, een logeerkamer en hobbykamer op de 1e verdieping en een privé parkeerplaats. Daarnaast wordt levensloopbestendig wonen optimaal gecombineerd met een eigen tuin en met een privé berging. Wat een comfort!

Een extra reden om voor De Monarchie te kiezen is de locatie. De woningen zijn perfect gelegen op de kruising van de Prins Bernhardweg en Koningin Julianastraat in Houten. Alles is binnen handbereik! Een wandeling naar het Oude Dorp voor een kop koffie, met de fiets de natuur in of met de trein naar elk gewenste plaats in Nederland.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Monarchie?

Bekijk ook het project De Monarchie

Binnenkort in verkoop
custom media
Meer informatie

De Monarchie

Houten

93m - 102m woonoppervlakte
Prijs nog niet bekend