Fultonpark fase 2 in aantocht

02 september 2024

De eerste 79 luxe en duurzame appartementen van nieuwbouwproject Fultonpark in Nieuwegein zijn verhuurd. Wil jij hier ook graag wonen? Meld je dan via de projectwebsite aan als geïnteresseerde en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom fase 2.

In Fultonpark worden in totaal 137 huurappartementen gerealiseerd. Het aanbod bestaat voornamelijk uit twee- en driekamerappartementen die qua woonoppervlakte variëren van 37 tot maar liefst 133 m². Er is dus altijd wel een appartement dat past bij jouw woonwensen. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien met een complete keuken, luxe sanitair, comfortabele vloerverwarming en een eigen buitenruimte. De vloeren, wanden en plinten worden compleet afgewerkt, zodat de appartementen bij oplevering direct klaar zijn om in te wonen. Dat is nog eens een comfortabele start! Direct onder het complex komt een parkeergarage, waar jij jouw auto kunt parkeren. 

Duurzaam wonen
De appartementen in Fultonpark zijn helemaal klaar voor een duurzame toekomst. Ze zijn gasloos en beschikken over een individuele warmtepomp en eigen zonnepanelen. Met als resultaat: energielabel A+++. Dat is fijn voor het milieu én voor jouw portemonnee. Je profiteert daardoor namelijk van zeer lage energiekosten.

Meld je aan als geïnteresseerde!
Zie jij jezelf al wonen in Fultonpark en wil je op de hoogte blijven van fase 2? Abonneer je dan via onze homepage of via de projectwebsite van Fultonpark op de nieuwsbrief. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn rondom fase 2, waaronder de start verhuur, wordt deze informatie via de nieuwsbrief met je gedeeld.

Wil je op de hoogte blijven van gelijksoortige projecten

Bekijk ook het project Fultonpark | Fase 1

Volledig verhuurd
custom media
Meer informatie

Fultonpark | Fase 1

Nieuwegein

60m - 134m woonoppervlakte
Prijs nog niet bekend