Verkoop Wisselspoor Veld 10 gestart!

26 augustus 2024

Een nieuwe fase van nieuwbouwproject Wisselspoor in Utrecht is in verkoop! Je kunt je nu inschrijven voor jouw favoriete appartement(en) van Veld 10, waar 71 duurzame en betaalbare appartementen gerealiseerd worden. Inschrijven kan tot 9 september a.s. 10.00 uur.

Het aanbod in Veld 10 van Wisselspoor bestaat uit 26 maisonnettes en 45 studio’s, met woonoppervlaktes variërend van circa 41 tot 58 m². De meeste appartementen beschikken over een eigen buitenruimte in de vorm van een balkon of terras. Op de begane grond van het gebouw vind je een gemeenschappelijke stalling voor het plaatsen van je fiets. De verkoopprijzen van de maisonnettes en studio’s variëren van € 298.000 tot € 408.000 v.o.n.

Op alle appartementen in Wisselspoor is een anti-speculatiebeding en een zelfbewoningsplicht van toepassing.

Financiële zekerheid
De financiering is een belangrijk onderdeel bij het kopen van een nieuwe woning. Het is daarom handig om te weten wat belangrijk is bij de aankoop van een nieuwbouwwoning, welke kosten erbij komen kijken en wat er mogelijk is op financieel gebied. De adviseurs van De Hypotheekshop Utrecht Centrum en de Rabobank kunnen je hierbij helpen en kijken tijdens een gratis oriëntatiegesprek graag samen met jou naar je financiële mogelijkheden. Zo weet je snel waar je aan toe bent. Neem gerust contact met hen op!

Schrijf je nu in!
Wil jij graag wonen in het karaktervolle gebied van Wisselspoor, niet ver van de Utrechtse binnenstad? Schrijf je dan nu via de projectwebsite in voor jouw favoriete appartement(en). De inschrijving sluit op maandag 9 september a.s. om 10.00 uur, daarna zullen de appartementen worden toegewezen. Inschrijvers met een financiële check door één van bovenstaande hypotheekverstrekkers krijgen voorrang bij de toewijzing. Vragen over het project of hulp nodig bij het inschrijven? De verkopend makelaar helpt je graag.

De bouw van Wisselspoor Veld 10 is al in volle gang. Naar verwachting worden de maisonnettes en studio’s al in de tweede helft van 2025 opgeleverd.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Wisselspoor veld 10?

Bekijk ook het project Wisselspoor veld 10

In verkoop
custom media
Meer informatie

Wisselspoor veld 10

Utrecht

71 woningen beschikbaar
41m - 58m woonoppervlakte
€ 298.000 tot € 408.000