Laatste appartementen NieuwGruttersHof te koop!

12 september 2024

Wil je wonen nabij de binnenstad van Utrecht en kunnen genieten van alle deugten die het centrum te bieden heeft? Dan is NieuwGruttersHof het nieuwbouwproject dat jij zoekt. Hier zijn nog enkele fraaie appartementen beschikbaar!

NieuwGruttersHof bestaat uit twee gezichten; het voorhuis met een klassieke, toch eigentijds gedetailleerde gevel aan de Gruttersdijk en het Achterhuis gelegen in de tuin met lichte gevels. Hier vind je de serene rust van de gemeenschappelijke binnentuin. Het beste van twee werelden dus!

Profiteer van de voordelen
De appartementen van NieuwGruttersHof voldoen aan de laatste milieueisen. Op het dak liggen zonnepanelen en je woning wordt verwarmd middels een warmtepomp. Alle appartementen zijn gasloos en voorzien van comfortabele vloerverwarming in het gehele appartement. Dit betekent dat je hier zeer duurzaam en energieneutraal kunt wonen en dat je profiteert van lage energiekosten.

Plan een bezichtiging
Ben jij geïnteresseerd in de appartementen in NieuwGruttersHof? Er zijn nog drie appartementen beschikbaar; twee in het Achterhuis en één in het Voorhuis. Alle appartementen zijn inmiddels opgeleverd, waardoor je de mogelijkheid hebt om ze te bezichtigen. Zo kun je de appartementen goed bekijken om een weloverwogen keuze te maken. De overdracht kan op korte termijn geregeld worden, zodat je snel kunt verhuizen zonder dubbele maandlasten. Dat is nog eens een extra voordeel!

Belangstelling in één van deze appartementen? Neem dan contact op met de verkopend makelaar om een bezichtiging te plannen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom NieuwGruttersHof?

Bekijk ook het project NieuwGruttersHof

In verkoop
custom media
Meer informatie

NieuwGruttersHof

Utrecht

3 woningen beschikbaar
96m - 104m woonoppervlakte
€ 754.900 tot € 799.500