Nu kopen = snel wonen in NieuwGruttersHof

27 juni 2024

Wil jij na de zomer al verhuizen naar een appartement zonder dubbele hypotheeklasten? Dan is Gruttersdijk 18D, onderdeel van nieuwbouwproject NieuwGruttersHof in Utrecht, het appartement dat jij zoekt. We lichten dit luxe (model)appartement graag voor je uit.

Dit duurzame appartement heeft een woonoppervlakte van circa 96 m² en ligt op de 2e verdieping van het Achterhuis. De woonkamer is ruim en licht en er zijn voorbereidingen getroffen voor een open keuken, eventueel met een kookeiland. Je hebt hierdoor nog de mogelijkheid om de keuken naar eigen smaak uit te zoeken. Het balkon, met zicht op de fraaie binnentuin, is zowel vanuit de woonkamer als de masterbedroom te bereiken. Er zijn twee ruime slaapkamers waarvan er een beschikt over een inloopkast. Verder is dit appartement ook voorzien van een luxe badkamer met een ligbad, douche en wastafelmeubel. Je hebt daarnaast nog de mogelijkheid om een parkeerplaats bij te kopen in de onderliggende parkeergarage (€ 55.000,-).

Duurzaam wonen nabij de Utrechtse binnenstad
Het nieuwbouwproject NieuwGruttersHof heeft twee gezichten; het Voorhuis met een klassieke, toch eigentijds gedetailleerde gevel aan de Gruttersdijk en het Achterhuis gelegen in de tuin met lichte gevels. Hier vind je de serene rust van de gemeenschappelijke binnentuin. Het beste van twee werelden dus!

Terwijl je in NieuwGruttersHof nabij de binnenstad woont en kan genieten van alle deugten die het centrum te bieden heeft, woon je er ook nog eens zeer duurzaam en energieneutraal. De appartementen voldoen aan de laatste milieueisen. Op het dak liggen zonnepanelen en je woning wordt verwarmd middels een warmtepomp. Alle appartementen zijn daarnaast gasloos en voorzien van comfortabele vloerverwarming in het gehele appartement.

Plan een bezichtiging
Ben jij nieuwsgierig geworden naar het appartement aan de Gruttersdijk 18D? Maak dan snel een afspraak met de verkopend makelaar voor een bezichtiging. Deze leidt je graag rond door dit fraaie appartement en vertelt je alles wat je over dit appartement wilt weten.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom NieuwGruttersHof?

Bekijk ook het project NieuwGruttersHof

In verkoop
custom media
Meer informatie

NieuwGruttersHof

Utrecht

3 woningen beschikbaar
96m - 104m woonoppervlakte
€ 754.900 tot € 799.500