Voorinschrijving Kleine Singel sluit 19 augustus a.s.

15 augustus 2024

Op zoek naar een woonlocatie in Utrecht waar je geniet van het gemak van de stad, maar ook van de rust en ruimte van een groene omgeving? Dan is Kleine Singel in de wijk Wittevrouwen dé plek voor jou! De voorinschrijving is nog enkele dagen geopend.

De zes exclusieve en duurzame 2-kamerappartementen van Kleine Singel bieden je een fijne woonomgeving met een ruime woonkamer, een slaapkamer en een stijlvolle badkamer. Ook een heerlijke buitenruimte in de vorm van een balkon ontbreekt niet. De twee appartementen op de bovenste verdieping hebben zelfs een eigen dakterras. De keuken is niet inbegrepen in de koopsom. Deze kun je dus nog helemaal naar jouw eigen smaak uitkiezen.

Ideale woonlocatie
Kleine Singel biedt de perfecte plek voor iedereen die zoekt naar comfort, bereikbaarheid, duurzaamheid en een groene en bruisende leefomgeving. Op deze unieke locatie woon je namelijk recht tegenover het prachtig groene Griftpark, dat volop ruimte biedt om heerlijk te ontspannen en te recreëren. Heb je juist behoefte aan de gezelligheid en de voorzieningen van de Utrechtse binnenstad? Dan wandel of fiets je daar gemakkelijk naartoe. Of pak de bus die vertrekt voor je deur.

Geef nog snel je voorkeur door!
Via de projectwebsite van Kleine Singel kun je op basis van de indicatieve verkoopprijzen (vanaf € 390.000,- v.o.n.) jouw voorkeur(en) qua woningtype kenbaar maken. Dit kan nog tot maandag 19 augustus a.s. De definitieve verkoop van de appartementen start na de zomer. Dan zullen ook de definitieve verkoopprijzen bekend worden gemaakt.

Vragen over dit project?
Wil je graag meer weten over dit nieuwbouwproject en/of de appartementen? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Deze staat je graag te woord.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Kleine Singel?

Bekijk ook het project Kleine Singel

In verkoop
custom media
Meer informatie

Kleine Singel

Utrecht

43m - 50m woonoppervlakte
€ 390.000 tot € 445.000