Voorinschrijving Rijnvliet fase 13C start 25 juni a.s.

20 juni 2024

Rijnvliet blijft enorm populair en is nog steeds in ontwikkeling. Ook het vorige deelgebied van deze nieuwbouwwijk, niet ver van de Utrechtse binnenstad, is weer succesvol verkocht. Dat betekent dat het hoog tijd is voor nieuw woningaanbod!

Fase 13C is fraai gelegen aan het water in Rijnvliet Oost en er komen 24 koopwoningen. Het woningaanbod bestaat uit 4 tweekappers, 8 tussenwoningen, 8 hoekwoningen en 4 vrijstaande woningen. Kortom: voor ieder wat wils! Bouwnummer 301 is zelfs één van de unieke villa's ontworpen door EVA-architecten.

Start voorinschrijving
Op dinsdag 25 juni a.s. om 12.00 uur start de voorinschrijving voor de woningen van deze nieuwe fase. Vanaf dat moment kun je via de projectwebsite jouw voorkeuren voor bouwnummers doorgeven. De voorinschrijving sluit op dinsdag 2 juli a.s. om 17.00 uur. De definitieve verkoop zal op een later moment starten.

Wonen in Rijnvliet
Rijnvliet wordt een woonwijk met een duidelijk eigen karakter en identiteit, waarin elke woning afzonderlijk herkenbaar is. Bijna iedere woning kijkt uit op De Vliet of het groen. Je woont er op fietsafstand van hartje Utrecht en profiteert van de stadse faciliteiten en geneugten. Tegelijk woon je in een ruime, groene wijk waar de menselijke maat voorop staat. Je profiteert hier dus van de persoonlijke en sociale voordelen van een ‘dorps’ karakter.

Alle faciliteiten en voorzieningen zijn vlak bij huis. Je kunt er geweldig recreëren en sporten, of van een cappuccino genieten in de Metaal Kathedraal. Je hebt hier veel te kiezen. Zoals een woning en een omgeving die bij jou past. Dat is leven in vrijheid. Zie jij jezelf hier al wonen?

Meer weten?
Heb je vragen over (deze fase van) dit nieuwbouwproject? Neem dan contact op met één van de verkopende makelaarskantoren. Zij helpen je graag verder.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Rijnvliet Oost | Fase 13 C?

Bekijk ook het project Rijnvliet Oost | Fase 13 C

In verkoop
custom media
Meer informatie

Rijnvliet Oost | Fase 13 C

Utrecht

1 woning beschikbaar
127m - 203m woonoppervlakte
€ 640.000 tot € 1.180.000