Laatste kans op wonen in Molenhof

19 juni 2024

Aan de rand van Schalkwijk vind je het kleinschalige nieuwbouwproject Molenhof. Op deze fijne plek woon je midden in de natuur, maar wel met alle voorzieningen om de hoek. Inmiddels is de laatste woning te koop. We lichten deze fraaie, vrijstaande woning voor je uit.

De laatste beschikbare woning (bouwnummer 14) is met een woonoppervlak van circa 157 m² heerlijk royaal. De woonkamer is gericht op de tuin en grenst aan de open keuken, waar je de mogelijkheid hebt om een kookeiland te realiseren. De keuken is nog helemaal naar wens samen te stellen. Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers, een luxe badkamer en een separaat toilet. Het sanitair en tegelwerk is in de basis inbegrepen in de koopsom en kan naar wens worden uitgebreid. Bovendien heeft deze woning ook nog een ruime zolder die je naar wens kunt indelen. Je auto parkeer je hier makkelijk op één van de twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Deze vrijstaande woning is te koop voor € 749.990,- v.o.n.

Heerlijk dorps wonen
Het pittoreske Schalkwijk ligt in de buurt van Utrecht. Het gezellige lintdorp wordt omringd door de Lek, het Lekkanaal en het Amsterdam-Rijnkanaal. Dit maakt de ligging uniek. In de omgeving vind je authentieke boerderijen, uitgestrekte weilanden en fruitboomgaarden. Er zijn diverse wandel- en fietsroutes en ook recreatieve mogelijkheden zijn dichtbij.

Schalkwijk heeft een levendig verenigingsleven en biedt voor ieder wat wils. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de supermarkt in het dorp, maar ook andere voorzieningen zoals een medisch centrum, een basisschool en restaurants zijn op een steenworp afstand. En voor uitgebreidere voorzieningen ben je in no-time in Houten of midden in het centrum van Utrecht.

Interesse?
Heb jij in deze fraaie vrijstaande woning in Molenhof jouw droomwoning gevonden? Neem dan contact op met één van de verkopend makelaars voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek kom je meer te weten over het project, de woning en het verdere verkoopproces.