Schrijf je nu in voor De Monarchie, Houten

22 september 2024

Afgelopen week is de verkoop van De Monarchie gestart! Heb je interesse in levensloopbestendig wonen in het Oude Dorp van Houten, waar geschiedenis wordt samengebracht met modern comfort? Schrijf je dan nu in!

Duurzaam en comfortabel
In het hart van Houten komen acht unieke woningen, perfect gelegen op de kruising van de Prins Bernhardweg en de Koningin Julianastraat. Deze woningen, verdeeld over twee blokken, bieden de toekomst van duurzaam en comfortabel wonen! De huizen krijgen energielabel A++++, waardoor je geniet van minimale energiekosten. De woningen hebben een ruime woonkamer met eetgedeelte en een slaapkamer met luxe badkamer op de begane grond. Daarnaast vind je nog een logeerkamer en hobbykamer op de eerste verdieping. De voor- en achtertuin bieden de ideale plek om heerlijk te genieten van de buitenlucht.

Alles binnen handbereik
De Monarchie biedt een harmonieuze mix van traditie en gemak. Hierdoor kunnen bewoners comfortabel leven met winkels en restaurants op loopafstand! Je kunt bij De Monarchie genieten van een levendig sociaal leven en tegelijkertijd profiteren van alle handige voorzieningen dicht in de buurt! Maak je klaar om te genieten van het leven in een van de meest geliefde buurten van Houten!

Past dit bij jou woonwensen?
Je kunt je nog tot maandag 30 september a.s. 12:00 inschrijven voor dit nieuwbouwproject. Alle documentatie is te vinden op de projectwebsite. Heb je nog vragen of behoefte aan een persoonlijk gesprek? Neem dan contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Monarchie?

Bekijk ook het project De Monarchie

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Monarchie

Houten

8 woningen beschikbaar
93m - 102m woonoppervlakte
€ 669.000 tot € 714.000